Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2023, 18:29

Ο Σάσα Βεζένκοφ συμμετείχε για πρώτη φορά μετά από αρκετές ημέρες στην ομαδική προπόνηση του Ολυμπιακού σήμερα, με τις πιθανότητες για συμμετοχή του στον εντός έδρας αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο, την ερχόμενη Παρασκευή, ανήμερα των Φώτων (21:00) να αυξάνονται. Ο φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» έβγαλε μόνο μέρος της προπόνησης.

Ο Βεζένκοφ, ο οποίος στις 2 Ιανουαρίου υπέγραψε μονοετή επέκταση συμβολαίου, έως το 2025, με αυξημένες αποδοχές, στον Ολυμπιακό, ταλαιπωρήθηκε από μυϊκό σπασμό στον δεξιό προσαγωγό, εξαιτίας του οποίου δεν αγωνίστηκε απέναντι στην Καρδίτσα, ούτε απέναντι στον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ, στο ευρωπαϊκό ντέρμπι «αιωνίων» της 16ης αγωνιστικής της Euroleague.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ευελπιστεί πως αύριο, Πέμπτη (5/1), ο Σάσα Βεζένκοφ θα καταφέρει να βγάλει όλη την προπόνηση, ώστε να τον συμπεριλάβει στη δωδεκάδα απέναντι στην ιταλική ομάδα, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Euroleague.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2023, 18:31

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΗ Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε στο ναό των Ταξιαρχών Μανταμάδου: «Mε πλημμύρισε με ανακούφιση και αισιοδοξία»
Επόμενο άρθροΛογαριασμοί ρεύματος: Αναδρομικές επιδοτήσεις 85 εκατ. ευρώ σε φούρνους, εμπόρους και αγρότες