Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2023, 19:14

Τελικά ο Λουίς Πάλμα δεν κατάφερε να είναι έτοιμος και θα απουσιάσει από το ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας (Τετάρτη 4/1, 20:00), στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Ο 22χρονος επιθετικός, διεθνής με την Ονδούρα, δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε στο νικηφόρο παιχνίδι κόντρας τον Παναιτωλικό κι έμεινε εκτός αποστολής από τον Άλαν Πάρντιου. Πλην του Πάλμα, ο 61χρονος Άγγλος προπονητής δεν υπολογίζει, επίσης, στις υπηρεσίες του Νικολάς Ενκουλού, ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του, έχοντας επιστρέψει τραυματίας από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Αντίθετα, διαθέσιμος είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, Βλάντιμιρ Νταρίντα, ο οποίος δεν αποκλείεται να κάνει το ντεμπούτο του κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά, η αποστολή του Άρη αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία, Μάνου Γκαρθία, Νταρίντα, Ντουκουρέ, Γκρέι, Εμπακατά, Ροντρίγκες, Ετέμπο, Καμάτσο, Μαντσίνι, Νταμπό, Πίρσμαν, Οντουμπάτζο, Σγούρος.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2023, 19:16

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣυγκλονίζουν οι αστυνομικοί που εντόπισαν το νεκρό βρέφος στον Αλιάκμονα
Επόμενο άρθροΒέροια: «Το μωρό δεν το ήθελε κανείς γιατί ήταν εκτός γάμου» δήλωσε στις Αρχές η 30χρονη