Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2023, 21:19

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα (Novasports Prime) ο αγώνας του Παναθηναϊκού με αντίπαλο την Μπάγερν στην «Audi Dome Arena».

Οι «πράσινοι» δοκιμάζονται στο Μόναχο για την 17η αγωνιστική της Euroleague, με στόχο να επιστρέψει στις νίκες, αφήνοντας πίσω τους την εντός έδρας συντριβή (71-95) από τον Ολυμπιακό, μία εβδομάδα νωρίτερα.

Συνολικά το «τριφύλλι» προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες ήττες και θέλει πάση θυσία να κατακτήσει το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στους Βαυαρούς, που και αυτοί όμως ψάχνουν την επιστροφή τους στις επιτυχίες, μετά από δύο σερί ήττες.

Ο Παναθηναϊκός έχει ρεκόρ 6-10, ενώ η Μπάγερν από τη μεριά της έχει μία νίκη λιγότερη από την ελληνική ομάδα και βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα (5-11).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τεχνικός των «πράσινων», Ντέγιαν Ράντονιτς τη διετία 2018-20 εργάστηκε ως πρώτος προπονητής στους Βαυαρούς, οδηγώντας τους στην κατάκτηση δύο διαδοχικών πρωταθλημάτων Γερμανίας.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει (ούτε) απόψε διαθέσιμο τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, λόγω προβλήματος στη μέση, ενώ στον αντίποδα οι γηπεδούχοι αγωνίζονται απέναντι στην ελληνική ομάδα χωρίς τον αρχηγό τους Βλάντιμιρ Λούτσιτς και τον Αντρέας Ομπστ.


Τα δεκάλεπτα:


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2023, 21:49

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΒέροια: Τι δεν είδαν οι κοινωνικές υπηρεσίες και πώς θα μπορούσε να είχε σωθεί το βρέφος
Επόμενο άρθροΣυνάντηση Ανδρουλάκη με εκπροσώπους της ελληνικής κοινότητας Κωνσταντινούπολης