Κανείς δεν θα ξεχάσει την ταραχή που είχε προκαλέσει η εμφάνιση του πρίγκιπα Χάρι με ναζιστική στολή σε μασκέ πάρτι το 2005. Στα απομνημονεύματά του, που αναμένεται να κυκλοφορήσουν σε λίγο καιρό, ο Χάρι κατηγορεί και για το περιστατικό αυτό, τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο πρίγκιπας Χάρι ισχυρίζεται στα απομνημονεύματά του, πως το 2005, ήταν μόλις 20 ετών και σκεφτόταν να φορέσει είτε τη ναζιστική στολή είτε τη στολή πιλότου για μια εκδήλωση με θέμα «Αυτόχθονες και Αποικιοκράτες». Τότε, κάλεσε τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την κουνιάδα του, ώστε να του πουν την γνώμη τους.

«Τηλεφώνησα στον Γουίλι και την Κέιτ, ρώτησα τι σκέφτονται. Ναζιστική στολή, είπαν», έγραψε ο Χάρι, σύμφωνα με το Page Six. «Και οι δύο ξεκαρδίστηκαν. Περισσότερο κι από όταν είδαν την εφαρμοστή στολή του Γουίλι! Ήταν ακόμα πιο γελοίο, κι αυτό σε τελική ανάλυση ήταν το νόημα», συνεχίζει στο βιβλίο του ο Δούκας του Σάσεξ.

Ο Χάρι είχε αναφερθεί στο περιστατικό στη νέα του σειρά του Netflix, εξηγώντας πως το να ντυθεί ναζί ήταν ένα από τα «μεγαλύτερα λάθη» της ζωής του. 

Ο Δούκας του Σάσεξ εξέφρασε τη λύπη του για την γκάφα του το 2005 και είπε πως θέλησε αμέσως να το διορθώσει. «Πήγα στο Βερολίνο και μίλησα με έναν επιζώντα του ολοκαυτώματος. Θα μπορούσα να το αγνοήσω και να κάνω τα ίδια λάθη ξανά και ξανά στη ζωή μου, αλλά έμαθα από αυτό», εξήγησε.

Ωστόσο, στο βιβλίο με τα απομνημονεύματά του, «Spare», φαίνεται πως ρίχνει την ευθύνη της επιλογής της συγκεκριμένης στολής ναζί, στον αδερφό του και την Κέιτ, που δεν τον προστάτεψαν από μια τόσο ακραία επιλογή.

To άρθρο Το… δράμα του πρίγκιπα Χάρι συνεχίζεται – «Ο Γουίλιαμ και η Κέιτ ευθύνονται που ντύθηκα ναζί» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕΟΔΥ: Θερίζει η γρίπη σε όλες τις ηλικίες- Αύξηση θανάτων και εισαγωγών στα νοσοκομεία λόγω κοροναϊού
Επόμενο άρθροΑνακοίνωσε τον Μπαντιασίλ για 7,5 χρόνια!