Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2023, 19:29

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αναμετρώνται αυτήν την ώρα (Novasports Prime) ο Άρης και ο Αστέρας Τρίπολης, για την 17η αγωνιστική της Super League.

Οι Θεσσαλονικείς προέρχονται από την ήττα με 1-0 από τον ΠΑΟΚ και όπως είναι φυσικό θα προσπαθήσει απόψε να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Στον αντίποδα οι Αρκάδες, στο ντεμπούτο του Μάντζιου στον πάγκο τους ξέσπασαν απέναντι στη Λαμία και με το επιβλητικό 3-0 επανήλθαν στις νίκες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μάντζιος επιστρέφει για πρώτη φορά ως αντίπαλος στο «Κλεάνθης Βικελίδης», μετά τη θητεία του στον πάγκο του Άρη.

Άρης-Αστέρας Τρίπολης 1-0

Γκολ: 19′ Μάνου Γκαρθία (Άρης)

Κίτρινες:

Κόκκινες:

Δοκάρια:

Άρης (Άλαν Πάρντιου, 4-2-3-1): Κουέστα – Οντουμπάτζο, Μαζικού, Φαμπιάνο, Μπράμπετς – Ετέμπο, Νταρίντα – Μαντσίνι, Μανου Γκαρθία, Ματέο Γκαρσία – Γκρέι.

Αστέρας Τρίπολης (Άκης Μάντζιος, 4-2-3-1): Παπαδόπουλος – Καρμόνα, Άλβαρες, Τζουκάνοβιτς, Καστάνιο – Μουνάφο, Ιγκλέσιας – Μπερτόγλιο, Τιλίκα, Σίτο- Κρέσπι.

Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας) Βοηθοί: Βασιλόπουλος (Εβρου) – Μηνούδης (Πιερίας) 4ος διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου) VAR: Τζοβάρας (Φθιώτιδας) AVAR: Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας)


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2023, 19:33

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΤουρκικά ΜΜΕ μιλάνε για επεισόδιο ανοιχτά της Λέσβου – Διαψεύδει το Λιμενικό
Επόμενο άρθροΑρχίζουν αύριο οι χειμερινές εκπτώσεις – Στόχος του εμπορίου να ξεπεράσει ο τζίρος τα 5,5 δισ. ευρώ του πρώτου διμήνου του 2019