Είχε πολλή μουσική η παρουσίαση του βιβλίου του Νικόλα Φαραντούρη

Μια εντυπωσιακή η συμμετοχή σε εκδήλωση βιβλιοπαρουσίασης που πραγματοποιήθηκε στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς με αφορμή το βιβλίο που εξέδωσε ο κεφαλλονίτης Σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα και υποψήφιος στην μονοεδρική Κεφαλονιάς & Ιθάκης, Καθηγητής Νικόλας Φαραντούρης με τίτλο «Η Ενεργειακή Κρίση στην Ελλάδα» απ’ τις εκδόσεις Παπαζήση.

Να σημειώσω ότι η πρώτη βιβλιοπαρουσίαση είχε λάβει χώρα στην Αθήνα με ομιλητές τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξη Τσίπρα, τον Τομεάρχη Ενέργειας του ΠΑΣΟΚ Καθηγητή Χάρη Δούκα και τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πειραιώς Άγγελο Κότιο.

Η δεύτερη, στην Κεφαλονιά κινήθηκε σε αντίστοιχη «διακομματική προοδευτική» πλατφόρμα: ομιλητές ήταν η τ. Υπουργός Εθνικής Οικονομίας Λούκα Κατσέλη, ο κεφαλλονίτης τομεάρχης Τουρισμού του ΠΑΣΟΚ, τ. Υπουργός και υποψήφιος στην Α’ Αθηνών, Παύλος Γερουλάνος και ο επίσης κεφαλλονίτης Καθηγητής Ιατρικής και Ακαδημαϊκός Αναστάσιος Γερμενής.

Η βραδιά έκλεισε με Bruce Springsteen και «No surrender» στις οθόνες ενώ ακολούθησαν εκλεκτοί Κεφαλληνιακοί οίνοι ποικιλίας Ρομπόλα στο φουαγιέ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠ.Ε. Μαγνησίας: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού
Επόμενο άρθροΑνατιμήσεις: «Σκάνε» αναδρομικές αυξήσεις σε βασικά είδη σούπερ μάρκετ