Viral για όλους τους λάθος λόγους έγινε η νεαρή ηθοποιός Μίλι Άλκοκ, μετά την εμφάνισή της στις Χρυσές Σφαίρες, επειδή ανέβηκε στη σκηνή και φάνηκε μεθυσμένη, με τα ξένα ΜΜΕ αλλά και τους τηλεθεατές να δηλώνουν ότι πρόκειται για τη χειρότερη εμφάνιση της – κατά τα άλλα λαμπερής – βραδιάς.

Οι Χρυσές Σφαίρες επέστρεψαν σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση για την 80η απονομή τους από το Beverly Hilton της Καλιφόρνια με τους νικητές και τις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί να «κλέβουν» την παράσταση. Όμως, μια από αυτές που έκανε το ίδιο, ήταν η ηθοποιός Μίλι Άλκοκ του «House of the Dragon», καθώς ήταν μεθυσμένη.

Η Μίλη Άλκοκ πρωταγωνίστησε στα πρώτα επεισόδια του «House of the Dragon» στον ρόλο της Rhaenyra σε νεαρή ηλικία. Η ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή, έχοντας ήδη πιει αρκετές δόσεις αλκοόλ, για να παραλάβει το βραβείο Καλύτερης Τηλεοπτικής Δραματικής Σειράς της χρονιάς.

Δείτε την εμφάνιση της Μίλι Άλκοκ στις Χρυσές Σφαίρες 2023:

https://platform.twitter.com/widgets.js

Η ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή και φάνηκε να είναι ιδιαίτερα εύθυμη. Όμως, το αλλόκοτο χαμόγελό της και οι κινήσεις της, πρόδιδαν ότι δεν ήταν και τόσο καλά. Πλάι της ήταν η συμπρωταγωνίστρια της, Έμα Ντ’άρσι, που ενσαρκώνει τη Rhaenyra σε μεγαλύτερη ηλικία, αλλά και ο σκηνοθέτης της σειράς spinoff, Μιγκέλ Σάποκνικ, τα γεγονότα της οποίας διαδραματίζονται από αυτά του «Game of Thrones».

Η Μίλι Άλκοκ προσπαθούσε να κρύψει την αμηχανία της, όμως οι χρήστες του Twitter δεν άργησαν να σχολιάσουν την εμφα΄νισή της, με έναν να γράφει πως «σπαταλήθηκε στις Χρυσές Σφαίρες» ενώ ένας άλλος έγραψε πως «το βίντεο είναι για γέλια, έφτασε τις 100.000 προβολές σε λιγότερο από 2 ώρες».

To άρθρο Η Μίλι Άλκοκ του «House of the Dragon» ήταν μεθυσμένη στις Χρυσές Σφαίρες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠισπιρίγκου: Διακόπηκε η απολογία της για τους θανάτους της Μαλένας και της Ιριδας
Επόμενο άρθροΟ Πανσερραϊκός ανακοίνωσε τον Αυλωνίτη