Συλλυπητήρια στους οικείους του τέως βασιλιά από τον Δημήτρη Παπαδημούλη, που σπεύδει να προσθέσει ότι πλεον στην Ελλάδα οι φιλοβασιλικοί είναι λιγότεροι από το δημοψήφισμα του 1974.

Την είδηση του θανάτου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου σχολίασαν αρκετοί υπουργοί της ΝΔ. Από τον ΣΥΡΙΖΑ ο μόνος που σχολίασε λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του θανάτου ήταν ο ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδημούλης με ανάρτησή του στο twitter.

Ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη έντονο παρασκήνιο για τα διαδικαστικά σε ότι αφορά την ταφή και την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, με την οικογένεια, σύμφωνα με πληροφορίες, να ζητά κηδεία με τιμές αρχηγού κράτους, ο Δημήτρης Παπαδημούλης σπεύδει να τονίσει ότι ο Κωνσταντίνος, «εξέπεσε οριστικά του αξιώματος του με το δημοψήφισμα του 1974, όταν ο ελληνικός λαός με 69,2%, κατάργησε τον θεσμό της Βασιλείας. Σήμερα οι φιλοβασιλικοί είναι ακόμη λιγότεροι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

https://platform.twitter.com/widgets.js

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕΟΕ: Θλίψη για τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, πρώην Προέδρου και χρυσού Ολυμπιονίκη στην ιστιοπλοϊα
Επόμενο άρθροΕύκολες προκρίσεις στα ημιτελικά για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Νιούκαστλ