Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2023, 21:10

Η ΠΑΕ ΑΕΚ με επιστολή της προς το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ και στην Αστυνομική Διεύθυνση Βορειοανατολικής Αττικής, με κοινοποίηση στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, έθεσε το θέμα της «αλόγιστης χρήσης χημικών» στη Νέα Φιλαδέλφεια πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Πρόκειται για μια επιστολή που έρχεται μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια πριν το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, με την ΠΑΕ να τονίζει ότι «αναλαμβάνουμε μεν τις ευθύνες που μας αναλογούν στα ζητήματα ασφαλείας, αλλά ζητάμε την συνδρομή της Αστυνομίας, χωρίς ακρότητες και κατάχρηση μεθόδων που δημιουργούν τεράστιο πρόβλημα».

Στο ίδιο κείμενο οι άνθρωποι της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ αναφέρονται επίσης στην άρνηση συνδρομής της αστυνομίας για ορισμένα περιστατικά, μεταξύ των οποίων ο θάνατος των δύο φιλάθλων στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Μεταξύ άλλων η επιστολή αναφέρει: «Ως ΠΑΕ ΑΕΚ απαιτούμε οι οποίες αστυνομικές επιχειρήσεις λαμβάνουν χώρα πέριξ του γηπέδου μας να συνάδουν με τις προβλεπόμενες τακτικές αντιμετώπισης προβλημάτων βίας κι ανομίας, που οφείλουν να σέβονται τον πολίτη και την περιουσία του, χωρίς κατάχρηση ή υπέρβαση εξουσίας και χωρίς υπέρμετρη χρήση μέσων καταστολής».

 


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2023, 21:10

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣυνελήφθησαν για εργασίες σε πεζοδρόμιο χωρίς άδεια
Επόμενο άρθροΟι εννέα κατηγορίες προϊόντων που τράβηξαν προς τα πίσω τον πληθωρισμό