Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο ίσως να μην σημείωνε τεράστια επιτυχία με τον ρόλο του στον Τιτανικό, αν δεν ήταν ο Τζέιμς Κάμερον να τον… πιέσει λίγο ώστε να πρωταγωνιστήσει σε αυτή, αφού ο ηθοποιός θεωρούσε το θέμα της ταινίας βαρετό. 

«Δεν ήθελε να πρωταγωνιστήσει. Έπρεπε πραγματικά να τον πιάσω από το χέρι για να παίξει στην ταινία. Δεν ήθελε να το κάνει. Σκεφτόταν ότι ήταν βαρετή», είπε ο Τζέιμς Κάμερον και πρόσθεσε πως τελικά, ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο δέχτηκε τον ρόλο μόνο όταν τον έπεισε ότι ήταν στην πραγματικότητα μία δύσκολη πρόκληση.

Σε πρόσφατη δήλωσή του στο Deadline ο Κάμερον είπε ότι «δεν μπορώ να φανταστώ αυτή την ταινία χωρίς τους δύο πρωταγωνιστές της: Τον ΝτιΚάπριο και την Κέιτ Γουίνσλετ», την ώρα που αναμένεται η επανέκδοσή της αγαπημένης ταινίας στις αίθουσες, αυτή τη φορά σε βελτιωμένη έκδοση 4Κ αλλά και 3D, με αφορμή την συμπλήρωση 25 χρόνων από την πρεμιέρα της.

To άρθρο Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο ήθελε λίγη… πίεση από τον Τζέιμς Κάμερον για να παίξει στον Τιτανικό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΔημόσιο: Νέο μισθολόγιο με αυξήσεις 500 εκατ. ευρώ από 1ης Ιανουαρίου 2024
Επόμενο άρθροΚοπή πίτας της ΧΕΝ Βόλου