Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2023, 20:34

Η Λαμία θα είναι ο τρίτος «ελληνικός» σταθμός στην καριέρα του Καλέμπ Στάνκο. Μετά την περσινή παρουσία του στον ΠΑΣ Γιάννινα και το εξάμηνο στον Αστέρα Τρίπολης, ο Αμερικανός μέσος υπέγραψε συμβόλαιο 6 μηνών με την ομάδα της Φθιώτιδας κι ανακοινώθηκε επίσημα το απόγευμα της Πέμπτης (12/1).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λαμίας:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αμερικανό, μεσοαμυντικό ποδοσφαιριστή, Caleb Stanko.

Ο 29χρονος αμυντικός χαφ αγωνιζόταν μέχρι πρότινος με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης έχοντας 11 συμμετοχές και 1 γκολ στο πρώτο μισό της τρέχουσας περιόδου, ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε και στον ΠΑΣ Γιάννινα όπου είχε 20 συμμετοχές τη σεζόν 2021-2022. Ο Stanko έχει ακόμη αγωνιστεί στη γερμανική Φράιμπουργκ, στην ελβετική Βαντούζ και στις ΗΠΑ με τη Σινσινάτι.

Ο Stanko επέλεξε να αγωνιστεί φορώντας το νούμερο 27 στη φανέλα του. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες!».

Απ’ την πλευρά του ο Στάνκο αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Λαμίας: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα της Λαμίας και θα βάλω τα δυνατά μου να βοηθήσω την μάδα να πετύχει τους στόχους της».


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2023, 20:37

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΔιχάζει τη ΝΔ η κηδεία του «τέως βασιλιά» Κωνσταντίνου – Δεν είναι ώρα για εσωστρέφεια, το μήνυμα του Μαξίμου
Επόμενο άρθροΡούλα Πισπιρίγκου: Προφυλακιστέα και για τους θανάτους της Μαλένας και της Ιριδας