Άλλες 7 κατηγορίες σεξουαλικών εγκλημάτων αρνήθηκε ο Κέβιν Σπέισι, μέσω βίντεο, στο δικαστήριο Southwark Crown Court του Λονδίνου, καθώς ένας άνδρας τον καταγγέλλει για περιστατικά που συνέβησαν στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Ο Κέβιν Σπέισι ήδη έχει αρνηθεί 5 κατηγορίες για σεξουαλικά εγκλήματα εις βάρος ανδρών, για περιστατικά από το 2001 έως και το 2013. Οι συγκεκριμένοι άνδρες είναι σήμερα μεταξύ 30 και 40 ετών και κατηγορούν τον Αμερικανό ηθοποιό για αδικήματα όπως: σεξουαλικά χάδια, αγγίγματα πάνω από ρούχα και εξαναγκασμό να αγγίξουν τον ίδιο σε απόκρυφα σημεία.

Τώρα, ο Κέβιν Σπέισι αντιμετωπίζει τρεις κατηγορίες για άσεμνη επίθεση, τρεις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση και μία κατηγορία για πρόκληση σεξουαλικής δραστηριότητας χωρίς συναίνεση, για περιστατικά που συνέβησαν μεταξύ του 2001 και του 2005 σε απροσδιόριστες ημερομηνίες.

Ο Κέβιν Σπέισι εμφανίστηκε ενώπιον του δικαστηρίου μέσω βίντεο, επιβεβαίωσε την ταυτότητά του και αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες. Συνολικά, αντιμετωπίζει 12 κατηγορίες σεξουαλικών εγκλημάτων για περιστατικά από το 2001 έως το 2013.

Υπενθυμίζεται ότι το δικαστήριο τον έκρινε αθώο τον περασμένο Οκτώβριο, για την υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης του συναδέλφου του Άντονι Ραπ, ο οποίος υποστήριξε ότι ο 63χρονος του επιτέθηκε σεξουαλικά, όταν αυτός ήταν μόλις 14 ετών.

Δικαστήριο της Νέας Υόρκης έκρινε πως ο Κέβιν Σπέισι δεν επιτέθηκε ποτέ σεξουαλικά τον 14χρονο τότε συνάδελφό του, Άντονι Ραπ, ενώ απέρριψε τόσο τους ισχυρισμούς του για σεξουαλική παρενόχληση, όσο και την αποζημίωση 40 εκατομμυρίων δολαρίων που αξίωνε.

To άρθρο Αρνήθηκε τις 7 νέες κατηγορίες για σεξουαλικά εγκλήματα ο Κέβιν Σπέισι – Αντιμετωπίζει 12 συνολικά για περιστατικά από το 2001 έως το 2013 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠέτρος Φιλιππίδης: Αυτές είναι οι ποινές για την απόπειρα βιασμού
Επόμενο άρθρο«Καμία έκπληξη με Γιουνάιτεντ, είναι φυσιολογικό να είναι εκεί»