Ο αστυνόμος Κουράκος από τη «Γη της ελιάς», κατά κόσμον Αλέξανδρος Μαρτίδης, μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τις συγκλονιστικές εξελίξεις στη «Γη της Ελιάς».

Ο Αλέξανδρος Μαρτίδης αναφέρθηκε στον ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Η Γη της Ελιάς». «Τελειώνει οριστικά ο γάμος μου με την “Ιουλία” και οι δυο προσπαθήσαμε.

Αν ραγίσει το γυαλί, τέλειωσε. Η “Ευτυχία” ήταν το φως στο σκοτάδι. Πλέον είναι έρωτας κεραυνοβόλος. Η “Ευτυχία” είναι ένα υπερήφανο κορίτσι, τον τράβηξε κοντά η ηθική της “Ευτυχίας”», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Μαρτίδης.

«Ο τρόπος που έθιξε τον αστυνόμο η “Ιουλία” για τη δουλειά του, και το ότι έφυγε, ήταν ο λόγος του χωρισμού», προσέθεσε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Μαρτίδης.

Για την δουλειά του, ο αγαπημένος ηθοποιός παραδέχθηκε πως, «κάνω αυτό που λατρεύω. Το ότι ξυπνάω να πάω στο γύρισμα είναι ευχής έργον».

https://player.glomex.com/integration/1/glomex-player.js

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Αλέξανδρος Μαρτίδης: Ο «αστυνόμος Κουράκος» από τη «Γη της Ελιάς» αποκαλύπτεται”,”description”:”Ο αστυνόμος Κουράκος, ο κατά κόσμον Αλέξανδρος Μαρτίδης, μιλάει στο «MEGA Καλημέρα» για τις συγκλονιστικές εξελίξεις στη «Γη της Ελιάς».”,”thumbnailUrl”:”https://i2thumbs.glomex.com/dC1jNWN5MW53cGJ5bnQvMjAyMy8wMS8xMy8wNy8zOF80M182M2MxMGE4M2IyYzFjLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT3M39S”,”uploadDate”:”2023-01-13T07:41:01.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=eexbs14jwkobpkx&playlistId=v-cpqvsrg8mfht”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

To άρθρο Γη της ελιάς – Αλέξανδρος Μαρτίδης: Τελειώνει οριστικά ο γάμος μου με την Ιουλία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΜαγνησία: Που μπορείτε να κάνετε ραπιντ τεστ σήμερα Παρασκευή
Επόμενο άρθροΤέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Ποιοι θα εκπροσωπήσουν την κυβέρνηση στην κηδεία