Έντονη επίθεση δέχτηκε μια γυναίκα, αφού αγνόησε την ουρά που είχε σχηματιστεί σε ένα μαγαζί στο Νάσβιλ των ΗΠΑ την Πρωτοχρονιά και πέρασε μπροστά από όλους με πολύ αγενή συμπεριφορά. Ο λόγος που της έδωσε το δικαίωμα να τους προσπεράσει όλους, όπως είπε, είναι πως είναι… «αποκρουστικά όμορφη»!

Το βίντεο από τις ΗΠΑ, με την επίθεση, ανέβηκε στο TikTok και δείχνει την έντονη συζήτηση ανάμεσα στη γυναίκα που προσπέρασε τη σειρά και μπήκε μπροστά και σε μια άλλη γυναίκα, που αντέδρασε. Σε αυτό εξήγησε πως τρεις γυναίκες μπήκαν μπροστά, αγνοώντας τους υπόλοιπους που περίμεναν 40 λεπτά για να πάρουν μπίρες.

Η γυναίκα που παρέκαμψε τη σειρά άρχισε να καταγράφει τη διαμάχη με την άλλη γυναίκα, να της πετά το τηλέφωνο στο έδαφος, αφού της ζήτησε να σταματήσει.

Εκείνη την κοιτούσε σοκαρισμένη, με την αγενή κοπέλα να συνεχίζει να της επιτίθεται: «Είμαι αποκρουστικά όμορφη, άσχημη σκ@@@. Θα σε δείρω».

Τότε, ο κόσμος ξεκίνησε να της φωνάζει και εκείνη να απαντά… βγάζοντάς τους έξω τη γλώσσα της. «Αδερφέ, έχει 70.000 followers στο TikTok», ακούγεται να λέει ένας νεαρός, ειρωνικά.

@desi.self how my 2022 ended hbu? welllll Happy New Year to that 🍾 #newyear #nye #2023 #nashville #nash #girlfight #notedrop #musiccity #happynewyear #brooksanddunn #zacbrownband #kelseyballerini #KAYKissCountdown original sound – desi.self

https://www.tiktok.com/embed.js

Η γυναίκα και οι φίλες της πήραν τις μπίρες τους και στη συνέχεια έφυγαν αλλά τότε, η άλλη γυναίκα – με την οποία είχαν έρθει σε αντιπαράθεση – τράβηξε τα μαλλιά της ξανθιάς, ρίχνοντάς την στο έδαφος. Η απάντηση της κοπέλας ήταν να ρίξει το ποτό της στην πρώτη. Μετά από όλη αυτή την αναταραχή, η παρέα – επιτέλους – αποχώρησε.

https://platform.twitter.com/widgets.js

Το βίντεο έγινε viral στο TikTok με πάνω από 120.000 views και άπειρα σχόλια.

To άρθρο ΗΠΑ: Της πήρε την σειρά και μαλλιοτραβήχτηκαν – «Είμαι αποκρουστικά όμορφη, θα σε δείρω» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑπεργία την Τρίτη στους Δήμους της Μαγνησίας με αφορμή το δυστύχημα στο Ξυλόκαστρο
Επόμενο άρθροΠροσέγγιζαν γυναίκες και με τη μέθοδο του εναγκαλισμού αφαιρούσαν χρυσαφικά από το λαιμό τους