Άμεση ήταν η αντίδραση του Νίκου Παππά στα όσα άφησε να εννοηθούν η ιδιαιτέρα γραμματέας του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα για τις σχέσεις που είχε ο ισχυρός άνδρας της εταιρείας «Τοξότης» με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως υπογράμμισε ο πρώην υπουργός, θα καταθέσει μήνυση εναντίον της συγκεκριμένης γυναίκας, υποστηρίζοντας ότι «ψευδομαρτύρησε εναντίον μου και εναντίον του κόμματος και της παράταξης που υπηρετώ, στο ειδικό δικαστήριο».

«Ήταν λάσπη στον ανεμιστήρα και θα βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης» σημείωσε ο κ. Παππάς με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, όπου προανήγγειλε τις επόμενες κινήσεις του.

Εξώδικο στα ΜΜΕ

Παράλληλα, ο κ. Παππάς θα στείλει εξώδικο στα μέσα ενημέρωσης που άφησαν να συσχετιστεί το όνομά του με τα όσα δήλωσε στο Ειδικό Δικαστήριο η κυρία Θάλεια Διαμάντη.

Μάλιστα, ο Νίκος Παππάς υπογραμμίζει ότι τα συγκεκριμένα ΜΜΕ «δεν είδαν, δεν άκουσαν το τι είπαν η πρόεδρος του δικαστηρίου και ο κ. Λοβέρδος, βουλευτής του ΚΙΝΑΛ ΠΑΣΟΚ και συνήγορος υπεράσπισης του κ. Καλογρίτσα».

«Μπορεί να μην έγινε αναφορά στο όνομά μου, όπως είπαν οι παραπάνω, αλλά κάποια ΜΜΕ κάνουν σαν να έγινε» συμπλήρωσε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως «φαίνεται ότι υπάρχει η λάσπη στον ανεμιστήρα, υπάρχουν και οι πρόθυμοι και έτοιμοι ανεμιστήρες της λάσπης».

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Παππάς, τα ΜΜΕ θα έχουν τον χρόνο να διορθώσουν, ενώ σημείωσε ότι τα χρήματα που θα ζητήσει μέσα από τις αγωγές που θα καταθέσει θα δοθούν σε δομές υποστήριξης ατόμων με αναπηρία.

«Για να προλάβω τους καλοθελητές, τα ποσά που θα ζητώ με τις αγωγές, που θα ακολουθήσουν αν δεν επανορθώσουν, δε θα είναι μεγάλα και εξοντωτικά. Θα είναι όμως σημαντικά για τις δομές υποστήριξης ατόμων με αναπηρία στις οποίες θα τα δώσω» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Και μήνυση και εξώδικα και αγωγές, λοιπόν. Και οι λασποανεμιστήρες στη δικαιοσύνη. Και πολιτική αντιπαράθεση. Όμορφα και πολιτισμένα» ανέφερε κλείνοντας ο Νίκος Παππάς.

Δείτε την ανάρτηση του Νίκου Παππά:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΝίκησε η Νίκη-Εχασε ο Ολυμπιακός Βόλου στο μπάσκετ-Αποτελέσματα-Βαθμολογία-Επόμενη αγωνιστική
Επόμενο άρθροΘλίψη για το θάνατο 85χρονου