Ο Άντονι Χόπκινς φαίνεται πως ήταν μεγάλος φαν της σειράς «Breaking Bad», αφού όπως δήλωσε ο ηθοποιός και πρωταγωνιστής της σειράς Μπράιαν Κράνστον, πριν μερικά χρόνια έλαβε… «ένα όμορφο γράμμα» από τον αγαπημένο ηθοποιό.

«Απλώς του άρεσε το Breaking Bad και το θεώρησε εκπληκτικό, και με συγκίνησε τόσο πολύ», λέει ο ηθοποιός μιλώντας στο αμερικανικό περιοδικό People για τον Άντονι Χόπκινς.

Οι δύο ηθοποιοί κανόνισαν να συναντηθούν για μεσημεριανό γεύμα στο Λος Άντζελες και ο Κράνστον πήγε μαζί με τον δημιουργό της σειράς Βινς Γκίλιγκαν.

«Κάθομαι εκεί και μιλάω με έναν από τους σπουδαιότερους ηθοποιούς όλων των εποχών με δέος. Προσπαθώ να μην πετάξω στα αστέρια και επίσης δεν θέλω να φανώ ως θαυμαστής και να λέω: “Και μετά τι γίνεται με αυτή την ταινία; Και μετά τι γίνεται με αυτήν την ταινία;”» προσθέτει και συνεχίζει: «Θέλεις να μπορείς να κάνεις μια αξιοπρεπή συζήτηση. Άρα είναι κάπως τρομακτικό και συναρπαστικό ταυτόχρονα».

To άρθρο Ο Άντονι Χόπκινς ήταν μεγάλος θαυμαστής του «Breaking Bad» – Ο Μπράιαν Κράντσον μιλάει για τη συνάντησή τους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕπί ποδός η ΕΛ.ΑΣ. για την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου
Επόμενο άρθροΛαμία – Ατρόμητος 0-1 (Πρώτο ημίχρονο)