Ο Τζέραρντ Μπάτλερ έτριψε κατά λάθος φωσφορικό οξύ στο πρόσωπό του και συγκεκριμένα στα μάτια του ενώ γύριζε την επερχόμενη ταινία δράσης του «Plane». Όπως ήταν φυσικό η εμπειρία ήταν τρομακτική.

Ο Τζέραρντ Μπάτλερ μίλησε, κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής του στο «Late Night With Seth Meyers» την Τετάρτη, για το ατύχημα και το πώς συνέβη. Ο ηθοποιός την ώρα που προσπαθούσε να επισκευάσει ένα ελαττωματικό αεροσκάφος στο πλατό είπε πως: «Έβαλα το χέρι μου ανάμεσα σε δύο τροχούς, προσποιούμενος ότι ξέρω τι κάνω».

«Κάθε φορά που βγάζω τα χέρια μου είναι καλυμμένα με αίμα και πράσινο υγρό, σωστά; Και λέω, “Δεν ξέρω τι είναι αυτό το πράσινο υγρό”» περιέγραψε ο ηθοποιός.

«Τρίβω το πρόσωπό μου και, ξαφνικά, είναι στο λαιμό μου. Είναι στο στόμα μου. Είναι πάνω από τη μύτη μου. Είναι στα μάτια μου», συνέχισε. «Καίει το πρόσωπό μου και εννοώ να καίει πραγματικά» πρόσθεσε.

Ο Μπάτλερ είπε ότι το ατύχημα συνέβη μια πολύ ζεστή μέρα γυρισμάτων στο Πουέρτο Ρίκο. Εκτός από αίμα και οξύ, ο ηθοποιός ήταν ιδρωμένος, κάτι που έκανε την κατάσταση ακόμα πιο τραγική.

Κάποιοι πρότειναν στον ηθοποιό να πλύνει το πρόσωπό του, ενώ άλλοι είπαν ότι κάτι τέτοιο θα το επιδείνωνε. Σύμφωνα με τον ιστότοπο του CDC, το άτομο που επηρεάζεται θα πρέπει να πλύνει αμέσως το πρόσωπό του και να αναζητήσει ιατρική βοήθεια.

To άρθρο Ο Τζέραρντ Μπάτλερ έτριψε φωσφορικό οξύ στο πρόσωπό του – «Ήταν σαν καίγομαι ζωντανός» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη: Να εξηγήσει γιατί η ΕΥΠ άκουγε τους αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων
Επόμενο άρθροΝΔ: 48 ώρες μετά τις αποκαλύψεις της γραμματέως του Χρήστου Καλογρίτσα ο Τσίπρας κάνει πως δεν καταλαβαίνει