Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2023, 19:28

Την πρώτη του συνέντευξη ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, έδωσε ο Τάισον. Ο 34χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ, ο οποίος το πρωί του Σαββάτου (14/1) ανακοινώθηκε από τους «ασπρόμαυρους» υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2024, μίλησε στο κανάλι της ομάδας στο YouTube.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πρώην άσος των Σαχτάρ Ντόνετσκ και Μέταλιστ, που θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 11 στην Τούμπα:

-Τι ήταν αυτό που σε έκανε να επιστρέψεις στην Ευρώπη;

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα υπερασπιστώ τα χρώματα του ΠΑΟΚ ως ένας παίκτης που θέλει να βρίσκεται εδώ. Είμαι ενθουσιασμένος και θέλω να ευχαριστήσω το σύλλογο για την πρόσκληση. Οι άνθρωποι εδώ με υποστηρίζουν, θα δώσω τα πάντα για να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ. Υπήρχαν Βραζιλιάνοι εδώ που κέρδισαν τίτλους και θέλω να γίνω ένα από αυτούς. Θέλω να κερδίσω, είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ».

-Τι σου έδωσε κίνητρο για να γυρίσεις σε μία ήπειρο που κατέκτησες τα πάντα και έπαιξες στο υψηλότερο επίπεδο;

«Το κίνητρο μου ήταν οι φίλαθλοι, υπάρχουν φανατικοί υποστηρικτές που λατρεύουν τους παίκτες εδώ. Θέλω να κερδίζω, έτσι ήμουν πάντα. Έχω κερδίσει ήδη πολλά και έφτασα μέχρι την Εθνική Βραζιλίας. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, θέλω να παίξω. Να ζήσω την ατμόσφαιρα εδώ και να κάνω τους ανθρώπους χαρούμενους».

-Ποιοι ήταν οι άνθρωποι από τους οποίους πήρες πληροφορίες για τον ΠΑΟΚ;

«Μίλησα με τον Πέδρο Ενρίκε και τον Ντόουγκλας Αουγκούστο που αγωνίζεται εδώ. Μου είπαν πολύ καλά λόγια για το σύλλογο. Ο Πέδρο έπαιξε και κέρδισε πολλά εδώ και μου είπε πως είναι μία φανταστική πόλη με φανατικούς φιλάθλους. Νιώθω πως θα είμαι χαρούμενος εδώ και θέλω οι φίλαθλοι να είναι σίγουροι πως θα δώσω το 200%».

-Τι σημαίνει το ποδόσφαιρο για σένα; Τι νιώθεις όταν μπαίνεις στο γήπεδο;

«Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι το όνειρο κάθε παιδιού, έτσι ήταν και το δικό μου. Όταν μπαίνω στο γήπεδο, προσπαθώ να το απολαμβάνω στο μέγιστο βαθμό. Θέλω να μεταδώσω όλη αυτήν την απόλαυση σε όλα τα παιδιά που βλέπουν ποδόσφαιρο στην τηλεόραση. Προσπαθώ να είμαι υπεύθυνος, χωρίς υπευθυνότητα στη ζωή σου, δεν μπορείς να φτάσεις πουθενά. Το να παίζεις ποδόσφαιρο σημαίνει ικανοποίηση και χαρά και αυτό προσπαθώ να κάνω σε όλη μου την καριέρα».

-Μπορείς να αναλάβεις το ρόλο του μέντορα στους νεαρούς παίκτες του ΠΑΟΚ;

«Αισθάνομαι πως μπορώ. Ήμουν κι εγώ στη θέση τους, αλλά πλέον έμαθα πολλά. Πάντα αναζητώ τη γνώση και θέλω να ξέρω τα πάντα. Φυσικά, μπορώ να μεταδώσω τις εμπειρίες μου στους νεαρούς. Ήταν έτσι πάντα στις ομάδες που αγωνιζόμουν, οπότε και εδώ δεν θα αλλάξει κάτι. Πιστεύω πως είναι ένα πολύ καλό γκρουπ και ελπίζω πως θα με υποδεχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και εγώ από την πλευρά μου θα βοηθήσω την ομάδα».

-Τι θέλεις να πετύχεις με τον ΠΑΟΚ;

«Είμαι ήδη χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, που έχω τη δυνατότητα να αγωνιστώ σε μία πολύ μεγάλη ελληνική ομάδα, με φανατικούς φιλάθλους. Θέλω να ολοκληρώσω το συμβόλαιό μου εδώ και το όνομά μου να μείνει στην ιστορία της ομάδας. Θέλω να προσφέρω χαρά στους φίλους του ΠΑΟΚ».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕΦΚΑ: Ο χάρτης των πληρωμών έως τις 20 Ιανουαρίου
Επόμενο άρθροΖέττα Μακρή: Δεν εξετάζονται πρόσθετα μέτρα στα σχολεία λόγω της «τριδημίας»