Ταλαιπωρία περιμένει όσους κινούνται αυτή την ώρα στην άνοδο της λεωφόρου Κηφισού λόγω τροχαίου.

Μεγάλες καθυστερήσεις παρατηρούνται στην κίνηση των οχημάτων στον Κηφισό από νωρίς το πρωί της Δευτέρας λόγω τροχαίου που σημειώθηκε ανάμεσα σε μοτοσικλέτα και φορτηγό στο ύψος της Κηφισιάς. Ειδικότερα το πρόβλημα εντοπίζεται στο ρεύμα ανόδου λίγο πριν την έξοδο για Κηφισιά.

Λόγω του τροχαίου ουρές σχηματίζουν τα οχήματα στην άνοδο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας από τo ύψος του Περιστερίου προς τη Νέα Κηφισιά.

Επίσης μεγάλο μποτιλιάρισμα παρατηρείται και στην λεωφόρο Σχιστού προς Σκαραμαγκά με 50 λεπτά καθυστέρησης, καθώς και στο ρεύμα εξόδου της λεωφόρου Αθηνών από το το Παλατάκι Χαϊδαρίου και ως το ύψος της Σχιστού.

Αυξημένη είναι η κίνηση και στη Λ.Κηφισίας τμηματικά αλλά και στη Λ.Μεσογείων. Προβλήματα καταγράφονται και σε δρόμους στο κέντρο της Αθήνας, λόγω και των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που ισχυούν από τις 6 το πρωί για το λαϊκό προσκύνημα και την κηδεία του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου.

Κίνηση τώρα θα συναντήσουν οι οδηγοί και στην Αττική Οδό και ειδικότερα προς Αεροδρόμιο. Καθυστερήσεις καταγράφονται και προς Ελευσίνα από Κηφισίας έως και την έξοδο για Λαμία.

Δείτε εδώ την κίνηση στους δρόμους της Αττικής

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

https://platform.twitter.com/widgets.js

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΔΕΗ: Με ποιες εταιρείες συμφώνησε και με ποιες συζητά για πράσινα συμβόλαια ρεύματος
Επόμενο άρθροΣτο Νοσοκομείο Βόλου 42χρονος μετά από πτώση και τραυματισμό στη Σκιάθο