Μετά τις 10 Νοεμβρίου του 2022, τα χαμόγελα επέστρεψαν στον ΝΠΣ Βόλος, ο οποίος το βράδυ της Δευτέρας, νίκησε τον ουραγό Ιωνικό με 1-0 στη Νεάπολη του Πειραιά κι έμεινε, όχι μόνο στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος της σούπερ λιγκ, αλλά πέρασε στην 5η θέση με 29 βαθμούς, έναν περισσότερο από τον Αρη και 6 περισσότερους από τον 7ο Ατρόμητο. Με τον αγώνα αυτό έπεσε η αυλαία της 18ης αγωνιστικής.

Το παιχνίδι κύλησε με τις δυο ομάδες να προσέχουν περισσότερο να μη δεχτούν παρά να πετύχουν γκολ. Στο 90′ ο Βόλος κέρδισε πέναλτι όταν σε σουτ του Οζέγκοβιτς, η μπάλα βρήκε το χέρι του Τσιγκρίνσκι που δεν ήταν σε φυσική θέση, μέσα στη μεγάλη περιοχή κι ο διαιτητής Περράκης έδειξε πέναλτι, συμφωνώντας με το VAR. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Οζέγκοβιτς και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Βόλου, αφού χρειάστηκε σωτήρια επέμβαση του τερματοφύλακα Κλέ’ι’μαν στο 6ο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, σε κοντινό ανάποδο ψαλίδι του πρώην σέντερ φορ του Βόλου, Μάντζη.

Οι συνθέσεις:

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Σάκιτς, Σόουζα, Τσιγκρίνσκι, Βαλεριάνος, Σεμπά, Ρομαό (90+2’ Καμπράλ), Γούλερι (80’ Ελευθεριάδης), Κάνιας, Λοβέρα (58’ Φαντιγκά), Μάντζης.

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κλέ’ι’μαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Λούνα, Μπαριέντος, Μεταξάς, Μεθκίδα (81’ Καρτάλης), Τσίρινος (75’ Κούτσιας), Ντέλετιτς, Οζέγκοβιτς (90’+3’ Σιέλης).

Νίκος   Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΚοροναϊός: Αεροπορική οδηγία με τις προϋποθέσεις εισόδου στην Ελλάδα για τους ταξιδιώτες από την Κίνα
Επόμενο άρθροΘλίψη για το θάνατο 58χρονης