Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2023, 18:32

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το πρωί της Τρίτης (17/1), την προετοιμασία του ενόψει του πρώτου προημιτελικού Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ (Τετάρτη 18/1, 20:30) στην Τούμπα, με προπόνηση στο γήπεδο του Μακεδονικού στη Νέα Ευκαρπία.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενέταξε στην αποστολή του «τριφυλλιού» και τους νεαρούς Κυριόπουλο, Κρυπαράκο και Συμεωνίδη (κάθε ομάδα πρέπει να δηλώνει στην 20άδα των αγώνων του Κυπέλλου δύο παίκτες U20), ενώ θα έχει πλέον διαθέσιμο και τον Άνταμ Τσέριν, ο οποίος δεν έπαιξε στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, γιατί εξέτισε ποινή μίας αγωνιστικής (4 κίτρινες).

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν το πρόγραμμά τους με προθέρμανση και συνέχισαν με ασκήσεις 5-2. Εν συνεχεία, όσοι έπαιξαν βασικοί στα Ιωάννινα έκαναν πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ οι υπόλοιποι έπαιξαν διπλό στο μισό γήπεδο.

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τον πρώτο προημιτελικό με τον ΠΑΟΚ βρίσκονται πλέον οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Σαβιέρ, Βέρμπιτς, Καμπετσής, Κυριόπουλος, Συμεωνίδης και Κρυπαράκος.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2023, 18:50

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕκλογές: Νέο μήνυμα Μαξίμου για συναίνεση στον αποκλεισμό του κόμματος Κασιδιάρη – Τι φοβούνται ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Δήμαρχοι θέλουν να τιμήσουν τον Μίκη Θεοδωράκη αλλά δεν τους το επιτρέπουν