Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2023, 20:25

Επί αθηναϊκού εδάφους προπονήθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας (16/1) οι ποδοσφαιριστές του Άρη, οι οποίοι άφησαν πίσω τους την ήττα (1-0) από τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα της Super League κι έστρεψαν την προσοχή τους στο πρώτο παιχνίδι για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον ίδιο αντίπαλο και το ίδιο γήπεδο (Τετάρτη 18/1, 19:00 – «Γεώργιος Καραϊσκάκης»).

Όσοι ξεκίνησαν στο ματς με τους Πειραιώτες ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης ενώ οι υπόλοιποι απασχολήθηκαν με ασκήσεις τεχνικής και παιχνίδια μικρών χώρων. Ο Άλαν Πάρντιου δεν είχε στη διάθεσή του τον Μπράιαν Νταμπό, ο οποίος έκανε θεραπεία, έχοντας γίνει αναγκαστική αλλαγή στη χθεσινή αναμέτρηση.

Την Τρίτη, η προπόνηση των «κίτρινων» θα είναι πρωινή και θα πραγματοποιηθεί – και αυτή – στις εγκαταστάσεις του Ατρόμητου, ο οποίος τις παραχώρησε στον Άρη για τις ημέρες που θα βρίσκεται στην Αθήνα. Εξ ου και το σχετικό ευχαριστήριο της ΠΑΕ Άρης, το οποίο αναφέρει πως «…ευχαριστεί την ΠΑΕ Ατρόμητος και τον μεγαλομέτοχο κ. Γιώργο Σπανό για την φιλοξενία της ομάδας μας στις προπονητικές εγκαταστάσεις».


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2023, 20:34

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚαρδίτσα: Από ισχαιμικό επεισόδιο ο θάνατος του 20χρονου ποδοσφαιριστή
Επόμενο άρθροΚηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Το in live στην πομπή της σορού του προς το Τατόι (κάμερα 2)