Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Ενώ η μέρα ξεκινά χαλαρά, όσο προχωρούν οι ώρες η διορατικότητά σου σου δίνει τη δυνατότητα να δεις καθαρά τα κίνητρα και τις επιθυμίες των άλλων. Αυτό συμβαίνει ακόμα κι αν οι άλλοι κάνουν ό,τι μπορούν για να τα κρατήσουν μυστικά και για τον εαυτό τους.

Σκέψου ότι οι λεπτομέρειες δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί κι ενώ αυτό που βλέπεις μοιάζει πολύτιμο, είναι καλύτερο να κάνεις υπομονή άλλη μια μέρα, μέχρι να γυρίσει ο Ερμής ορθόδρομος. Η προσωπική σου ζωή και ο εσωτερικός σου κόσμος, εκείνος των συναισθημάτων, βρίσκεται στο επίκεντρο.

Δίδυμοι: Αυτή είναι μια καλή μέρα για συνδέσεις. Ο Ερμή είναι έτοιμος να σταθμεύσει και να γυρίσει σε ορθή πορεία, οι επικοινωνίες όμως δεν έχουν ακόμα αποκατασταθεί. Είναι μια καλή στιγμή να ανακαλύψεις τρόπους για να κάνεις τα καθήκοντα σου πιο ευχάριστα κι ελκυστικά. Κάποια ανησυχία είναι πιθανή, αλλά όσο προχωρά η μέρα τα πράγματα καλυτερεύουν.

Ο Ήλιος και ο Πλούτωνας βρίσκονται σε ευθυγράμμιση στον ηλιακό 8ο οίκο σου και μπορείς να επωφεληθείς από τη σε βάθος έρευνα. Είναι καιρός να αναγνωρίσεις τις πραγματικές επιθυμίες και τις φιλοδοξίες σου κι αν μπορείς να αντιμετωπίσεις κάποιους φόβους σου, οι οποίοι μπορεί να είναι αποκαλυπτικοί.

Καρκίνος: Μπορεί να επινοήσεις δημιουργικούς τρόπους για να πετύχεις τους στόχους σου πιθανώς υποκινούμενη από ένα γεγονός που νιώθεις ότι σε υποτιμά. Ωστόσο καλύτερα να κρατήσεις τα σχέδια σου στο μυαλό σου για την ώρα, μιας και υπάρχει η τάση για παρεξηγήσεις προσωρινά.

Καθώς η μέρα προχωρά, οι σχέσεις ή τα συναισθήματα για κάποιον μπορεί να είναι έντονα με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα να οδεύουν προς μια ευθυγράμμιση. Οι αλληλεπιδράσεις σου φαίνεται να σου δείχνουν πλευρές της δικής σου φύσης που μπορεί να μην έχεις δει ή αναγνωρίσει ακόμα.

Λέων: Είναι πολύ εύκολο να γοητευτείς από κάτι που νομίζεις ότι χρειάζεσαι με τις σημερινές διελεύσεις. Αυτό μπορεί επίσης να επεκταθεί και στον κόσμο των συναισθημάτων. Σκέψου ότι η λανθασμένη κρίση είναι πιθανή σήμερα. Ο Ήλιος και ο Πλούτωνας ευθυγραμμίζονται κι εσύ αξιοποιείς τις βαθύτερες φιλοδοξίες σου.

Μπορεί να σε απασχολήσει ένα πρόβλημα πριν φτάσεις σε ένα σημείο ενδυνάμωσης και είναι σημαντικό να γνωρίζεις πότε να το αφήσεις. Ευτυχώς με ειλικρίνεια απέναντι στον εαυτό σου αυτή μπορεί να είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αναγνωρίσεις τομείς της ζωής σου που απαιτούν βελτιώσεις.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑποζημίωση στις νέες θεραπείες κυστικής ίνωσης
Επόμενο άρθροΠροβλήματα ιατρικά και εργασιακά στο 25% των ρευματοπαθών