Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023, 20:00

Στις 21:00 (Cosmote Sport 1) θα ξεκινήσει στην Τούμπα ο πρώτος αγώνας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι δύο ομάδες, οι οποίες θα αναμετρηθούν και την Κυριακή, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα, φιλοδοξούν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Απόλλων Παραλιμνίου-Λαμία.

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στην ομάδα του Γιοβάνοβιτς, καθώς ο Τσέριν τέθηκε νοκ-άουτ από το αποψινό ματς, καθώς ο Σλοβένος επιθετικός ταλαιπωρείται από ίωση.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Σλάβκο Βίντσιτς από τη Σλοβενία που θα έχει ως βοηθούς τους: Τόμας Κλάσνικ, Γκρέκα Κορντέζ, ενώ στο VAR βρίσκεται ο Νετζ Καζτάζοβιτς. 

Οι ενδεκάδες:

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Αουγκούστο, Ντάντας, Α. Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ, Μπράντον.

Παναθηναϊκός: Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Κουρμπέλης, Τσέσιν, Μπερνάρ, Παλάσιος, Ιωαννίδης.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023, 20:25

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροInnovent Forum 2023: Η Υβριδική Έκθεση Επιστήμης και Τεχνολογίας έρχεται τον Φεβρουάριο στο JOIST Innovation Park.
Επόμενο άρθροΟι ψυχολογικές αντιδράσεις «Μάχη, Φυγή, Πάγωμα» στους αγώνες