Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2023, 16:17

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν το πρωί της Πέμπτης (19/1) οι ποδοσφαιριστές του Άρη, ξεκινώντας ουσιαστικά τη μίνι προετοιμασία τους για την αναμέτρηση απέναντι στον Βόλο (Σάββατο 21/1, 20:00 – «Κλεάνθης Βικελίδης»), στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης πραγματοποίησαν όσοι ξεκίνησαν στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό (ήττα 1-0 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης), τακτική με τελειώματα φάσεων και παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων έκαναν οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές.

Τα προβλήματα για τον Άλαν Πάρντιου ενόψει της συνέχειας των αγωνιστικών υποχρεώσεων, είναι τέσσερα. Ο Νικολάς Ενκουλού, ο οποίος επέστρεψε τραυματίας από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και τη συμμετοχή του με την εθνική ομάδα του Καμερούν, συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα.

Οι Αμπουμπακάρ Καμαρά, Ραφαέλ Καμάτσο (αμφότεροι με ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους) και Μπράιαν Νταμπό (ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο), εξετάστηκαν και σήμερα από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ΠΑΕ Άρης, Νίκο Ξυλούρη. Άπαντες υποβλήθηκαν σε μαγνητική και το βράδυ αναμένονται τα αποτελέσματα.

Οι πιθανότητες να είναι διαθέσιμοι για το ματς με τους Θεσσαλούς είναι ελάχιστες, ωστόσο όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά το τέλος της αυριανής προπόνησης, που θα πραγματοποιηθεί στο «Δασυγένειο». Εν συνεχεία, ο 61χρονος τεχνικός θα ανακοινώσει την αποστολή για το κομβικό παιχνίδι με τον Βόλο.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2023, 16:20

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣτέφανος Κορκολής: Η μητέρα μου αρρώστησε πολύ βαριά, έτσι μπήκε μεγάλο σκοτάδι στο σπίτι
Επόμενο άρθροΝταβός – Λαγκάρντ: Θα αυξάνουμε τα επιτόκια όσο ο πληθωρισμός θα παραμένει ψηλά