Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023, 21:24

O Oλυμπιακός απέκτησε προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου μετά τη νίκη του με 1-0 επί του Άρη στο «Γ. Καραϊσκάκης», ωστόσο ο Μίτσελ θεωρεί ότι τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη, επισημαίνοντας ότι οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός στην κάμερα της Cosmote TV:

«Είχαν αρκετές ομοιότητες τα δύο παιχνίδια. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ και για να εξασφαλίσουμε την πρόκριση, αλλά και μια νίκη με 1-0 είναι πάντα καλή. Οι πιθανότητες είναι 50-50, ο Άρης είναι μια καλή ομάδα, με καλούς παίκτες και θα πάμε στη Θεσσαλονίκη με στόχο να κερδίσουμε».

Για τις ενοχλήσεις που είχε στο φινάλε ο Χουάνγκ είπε: «Πιστεύουμε πως είναι κούραση και τίποτα πιο σοβαρό. Ο Χουάνγκ τα δίνει όλα στα παιχνίδια, τρέχει περισσότερο από 12 χιλιόμετρα σε κάθε ματς. Θα φάει ένα ωραίο κορεάτικο πρωινό αύριο και θα είναι μια χαρά».

 


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023, 21:51

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΜοσχάτο: Τα αναπάντητα ερωτήματα για τον απαγχονισμό του 50χρονου – «Υπάρχουν βίντεο που βοηθούν την 47χρονη»
Επόμενο άρθροΆλκης Καμπανός: Διεκόπη η δίκη για τη δολοφονία του – Η αντίδραση της μητέρας όταν είδε τους κατηγορούμενους