Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2023, 23:43

Στη μάχη του τρίτου γύρου του Australian Open ρίχνονται την Παρασκευή τόσο ο Στέφανος Τσιτσιπάς όσο και η Μαρία Σάκκαρη.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας (Νο 4) θα αντιμετωπίσει τον Ολλανδό Ταλόν Γκρίκσπουρ (Νο 63), με στόχο την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης. Το πρώτο σερβίς του αγώνα αναμένεται στις 3:30 τα ξημερώματα, ώρα Ελλάδας, με μετάδοση από το Eurosport 2.

Οι δυο τενίστες θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά στην καριέρα τους, ενώ ο νικητής θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Φούκσοβιτς (Ουγγαρία, Νο 78) και Σίνερ (Ιταλία, Νο 16), που θα αγωνιστούν νωρίτερα (2:00).

Aπό τη μεριά της η Μαρία Σάκκαρη (Νο 6) θα αγωνιστεί το πρωί (ώρα Ελλάδας), απέναντι στην Λιν Ζου (Νο 87). Το παιχνίδι θα ξεκινήσει περίπου στις 11:45, σε μετάδοση από το Eurosport1.

Οι δύο τενίστριες έχουν συναντηθεί ξανά στα κορτς της Μελβούρνης το 2016, όταν η Σάκκαρη νίκησε (6-3, 6-2) την Κινέζα αντίπαλό της στον τρίτο προκριματικό γύρο και προκρίθηκε για πρώτη φορά στο κυρίως ταμπλό.

Η νικήτρια του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στους «16» τη νικήτρια του Κις (ΗΠΑ, Νο 13)-Αζαρένκα (Λευκορωσία, Νο 24), που θα αναμετρηθούν την ίδια ώρα.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2023, 23:47

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣτη μεγαλύτερη έκθεση θαλάσσιου τουρισμού στην Ευρώπη η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Συμμετέχει στην BOOT Dusseldorf προβάλλοντας το μεγαλύτερο δίκτυο επισκέψιμων Υποθαλασσίων Μουσείων στη χώρα
Επόμενο άρθροΠεριφέρεια Θεσσαλίας-Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας: Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης του Καιρού