Συνέντευξη παραχώρησε ο Επικεφαλής του κινήματος κ. Φαίδων Βόβολης στον ρ/σ “Πολιτεία” 90,7 fm, στον Λεωνίδα Χονδρόπουλο, το πρωί της Πέμπτης 19 Ιανουαρίου.
Ο κ. Βόβολης μίλησε για το λόγο που αποφάσισε να ηγηθεί ενός κινήματος με τίτλο “Ελεύθεροι Ξανά”, λέγοντας πως όλες οι “επαναστάσεις” ξεκινούν είτε από ένα αστείο είτε από μία αφορμή. Εδώ είχαμε και τα δύο.
Εστίασε στα σοβαρότερα προβλήματα που μαστίζουν τη χώρα μας, τονίζοντας την ανέχεια που βρίσκεται το 30% των συμπολιτών μας και αποκάλυψε ποιoς θα είναι ο πρώτος του στόχος ως Πρωθυπουργός της χώρας.
Αναλύοντας σημαντικούς στρατηγικούς άξονες του προγράμματος του κινήματος ανέφερε πως το κίνημα κατάφερε να δομήσει μία ολοκληρωμένη πρόταση για τον πολίτη, χωρίς να έχει εξαρτήσεις.
Στη συνέχεια της συνέντευξης άσκησε δριμεία κριτική στις προηγούμενες κυβερνήσεις για την φτωχοποίηση του Έλληνα πολίτη και εστίασε ιδιαίτερα στην αντιμετώπιση της ακρίβειας, της ανεργίας και τον στόχο του κινήματος για την βελτιστοποίηση της καθημερινότητας των πολιτών, καθώς και την ισχυροποίηση της χώρας μας, ώστε να είναι προστάτιδα δύναμη στη Μεσόγειο και τη ΒΑ Αφρική.

Προηγούμενο άρθροΕλβετία: Η μεγαλύτερη υπόθεση fake news των τελευταίων ετών για το Spiegel, γράφει η εφημερίδα NZZ
Επόμενο άρθροΔ. κολυδρίνη: Η Περιφέρειακή Αρχή, ως πολιτικό όργανο, δεν δύναται να επιτρέψει την κατασκευή μονάδας LNG εντός του Παγασητικού κόλπου.