Η Υφυπουργός Παιδείας κ. Ζέττα Μακρή ανακοίνωσε την πρωτοβουλία της για εθελοντική αιμοδοσία στο Βόλο αναφέροντας τα εξής:
”Σας προσκαλώ, με χαρά, στην 8η εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνω με τον σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών Μαγνησίας “Η Αλληλεγγύη” Σύλ. Εθελοντών Αιμοδοτών Ν.Μαγνησίας και τους συνεργάτες του πολιτικού μου γραφείου.
8η στη σειρά χάρη στη δική σας γενναιόδωρη στήριξη και συμμετοχή.
8η στη σειρά μιας μακράς αλυσίδας έμπρακτων αποδείξεων της ευαισθησίας και της προσφοράς σας, μια ακόμα πράξη αλτρουϊσμού και αλληλεγγύης!
Αγαπητές εθελόντριες και αγαπητοί εθελοντές αιμοδότες, κάθε αιμοδοσία είναι η συνέχεια και η συνέπειά μας απέναντι στις διαρκείς και αυξανόμενες ανάγκες σε αίμα.
Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι, κάθε αιμοδοσία είναι μια σπουδαία αρχή, μια πολύτιμη πρωτοβουλία και σας προσκαλώ να μας τιμήσετε με την εμπιστοσύνη και την παρουσία σας και να αποκτήσετε την πρώτη σας εμπειρία ως εθελοντές αιμοδότες κοντά μας!
🗓️Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023.
⏰17.00-20.00
📍Ελ. Βενιζέλου (Ιωλκού) με Κωνσταντά γωνία”.
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Εθελοντική Αιμοδοσία Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 17.00-20.00 Ελ. Βενιζέλου (Ιωλκού) με Κωνσταντά γωνία Συνδιοργανώνουν: ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ marmdи SLM 41 AOOMA PUNMEN Thศ. 24210 05899 <<ΗΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ>> Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών .Μαγνησίας Ζέττα M. Μακρή ΥφυπουργόςΠαιδείας Υφυπουργός &Θρησκευμάτων Βουλευτής Μαγνησίας"
Προηγούμενο άρθροΚίνα: Υπό κατάρρευση τεράστια έργα υποδομής του «Νέου Δρόμου του Μεταξιού»
Επόμενο άρθροΈρευνα: Τι πιστεύουν οι πολίτες για το Σύνταγμα και την εφαρμογή του – Στο ναδίρ η αξιοπιστία δικαστών και πολιτικών