Ενας 58χρονος Βολιώτης οδηγήθηκε την Παρασκευή στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου κατηγορούμενος για εξύβριση και ενδοοικογενειακή απειλή.

Ως μάρτυρας κατηγορίας κατέθεσε η 53χρονη σύζυγός του, η οποία είπε ότι πέθανε η μητέρα της και την Πέμπτη έγινε η νεκρώσιμη ακολουθία. Ο σύζυγός της, με τον οποίο είναι παντρεμένη 36 χρόνια, της τηλεφώνησε, άρχισε να τη βρίζει και το απόγευμα που έγινε η ταφή, πήγε στο σπίτι, την έβρισε ξανά και την απείλησε ότι θα την πιάσει από τον λαιμό. Ευτυχώς μπήκαν ανάμεσα τα δύο κορίτσια τους και το επεισόδιο έληξε.Η 53χρονη κατέθεσε στο Δικαστήριο ότι φοβήθηκε και τηλεφώνησε στην Αστυνομία.

Ο κατηγορούμενος στην κατάθεσή του είπε ότι πέθανε η πεθερά του και δεν πήγε στην κηδεία, γατί είχαν μαλώσει και δεν μιλούσαν μεταξύ τους ενώ ζήτησε συγνώμη από τη σύζυγό του, που ”είπε μια κουβέντα παραπάνω”.

Η γυναίκα αποδέχθηκε τη συγνώμη και δήλωσε ότι, αποφάσισε να τον χωρίσει και να μείνει με τα παιδιά, ενώ ζήτησε από τον κατηγορούμενο να μην την ενοχλήσει ξανά.

Ο 58χρονος κρίθηκε αθώος για την εξύβριση και ένοχος για την ενδοοικογενειακή απειλή και καταδικάστηκε σε φυλάκιση έξι μηνών με αναστολή.

Προηγούμενο άρθροΚαλαμάτα: Ταυτοποιήθηκε ο ένας δράστης της εν ψυχρώ δολοφονίας του 47χρονου
Επόμενο άρθροΨευτογιατρός: Πουλούσε κάθε φιαλίδιο μέχρι και 30.000 ευρώ – Θα συλληφθεί ίσως και σήμερα