Στην Αριδαία, Αλμωπός και Νίκη Βόλου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2, στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής της σούπερ λιγκ 2, στον 1ο όμιλο.
Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, αν και οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-1, ενώ στο δεύτερο, η Νίκη ήταν καλύτερη και ισοφάρισε.
Τα γκολ:
Στο 14’ ο Μιράντα εκτέλεσε φάουλ αδράνησε η άμυνα των γηπεδούχων και ο Δεληζήσης με κεφαλιά έγραψε το 0-1 για τη Νίκη.
Στο 28´ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν, όταν ο Έππας εκτέλεσε φάουλ, ο Τσιμπούκας με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι και στην επαναφορά ο Σουλιώτης με προβολή την έστειλε στα δίχτυα, γράφοντας το 1-1.
Στο 38’ ο Έππας με κεφαλιά βρήκε τον Τσιμπούκα που με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 2-1 για τους γηπεδούχους.
Στο 78’ ο Κυριακίδης με φοβερό σουτ στο παραθυράκι έγραψε το 2-2 παρά την προσπάθεια του Ντόκιτς, που βρήκε την μπάλα, αλλά δεν κατάφερε να αποσοβήσει την ισοφάριση για τη Νίκη.
Οι συνθέσεις:
Αλμωπός Αριδαίας: (Τυριακίδης)
Ντόκιτς, Τσιμπούκας, Σουλιώτης, Ασλαμπάλογλου, Πέττας, (75’ Λεσάι), Έππας, (88’ Πόποβιτς), Κέρθι, Παρασκευάς, Παπαδόπουλος, Ρίβας, (68’ Μπρέγκνα), (89’ Καρυπίδης), Μανωλάκης.
 
Νίκη Βόλου: (Δημήτρης Ελευθερόπουλος)
Μπάγιτς, Τοπαλίδης, Δημητρίου, (68’ Κυριακίδης), Ανδρέου, Δεληζήσης, Παναγιωτίδης, Γαβριηλίδης, (57’ Τζιώρας), Τσουκαλάς, (85’ Κριμιτζάς), Μιράντα, Ροχάνο, (46’ Μιλούνοβιτς), Σιαφά.
Προηγούμενο άρθροΔικαστική απόφαση σταθμός: Ο συζυκτόνος της Μακρινίτσας δεν μπορεί να κληρονομήσει τη σύζυγό του
Επόμενο άρθρο«Αυτή η ανατροπή δείχνει χαρακτήρα»