Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2023, 22:07

Ο ΠΑΟΚ πήρε με θριαμβευτικό τρόπο τη νίκη (3-0)  στη Λεωφόρο απέναντι στον Παναθηναϊκό, ωστόσο ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς κράτησε χαμηλούς τόνους.

Ο τεχνικός του «δικεφάλου» του Βορρά ανέφερε ότι οι παίκτες του έπρεπε να «υποφέρουν» για να φτάσουν στο «τρίποντο», ενώ αναφέρθηκε και στην προσεχή ρεβάνς κυπέλλου (26/1, 19:30) απέναντι στο «τριφύλλι» τονίζοντας πως «περιμένουμε έναν πόλεμο».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρουμάνος προπονητής στην κάμερα της Cosmote TV:

Για τα όσα νιώθει μετά από τη νίκη του ΠΑΟΚ: «Ένα δύσκολο παιχνίδι, έπρεπε να υποφέρουμε για να πάρουμε τη νίκη, ο ΠΑΟ είχε τις ευκαιρίες του, δεν σκόραρε, συνεχίσαμε να δημιουργούμε. Είναι ένα μεγάλο σκορ, παρόλα αυτά πρέπει να προετοιμαστούμε γιατί την Πέμπτη έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, περιμένουμε έναν πόλεμο».

Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ έχει ψαλιδίσει τη διαφορά από την κορυφή: «Είμαστε σε μία διαδικασία που φτιάχνουμε ξανά την ομάδα με νέους ποδοσφαιριστές, δεν αλλάζει τίποτα στη δουλειά μας. Η ζωή συνεχίζεται, δεν αλλάζει τίποτα για μας στην επόμενη μέρα,  

Ας δουν οι άλλοι τι κάνουν. Οι άλλοι κερδίζουν 24 φορές στα 25 χρόνια με όλο το σύστημα, κάνουν νέα γήπεδα. Ο Παναθηναϊκός είναι μία ιστορική ομάδα με πολλούς τίτλους. Εμείς έχουμε ένα πλάνο και συνεχίζουμε πάνω σε αυτό».

 


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2023, 22:15

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑστυνομικές «μίζες» σε φορτία κοκαΐνης
Επόμενο άρθρο«Ελ. Βενιζέλος»: Εκκενώνεται το αεροσκάφος – Έλεγχος για εκρηκτικά