Ένα χρόνο τώρα ο Κύπριος TikToker, Φειδίας Παναγιώτου, προσπαθεί κάθε μέρα, από λίγο, για ένα πράγμα, να συναντήσει και να αγκαλιάσει τον Έλον Μασκ. Τελικά, τα κατάφερε και η φωτογραφία του αγκαλιά με τον ιδιοκτήτη του Twitter στα social, είναι ξεκαρδιστική.

Ο Κύπριος, Φειδίας, καθημερινά αναρτούσε στον προσωπικό του λογαριασμό βίντεο από τις περιπέτειές του, ψάχνοντας την… αγκαλιά του Έλον Μασκ.

Με hashtag #HugMeElon και #HugFidias, στα βιντεάκια του από το ταξίδι του στην Αμερική, ο νεαρός παρουσίαζε μέρα – μέρα την εξέλιξη της επιχείρησης… «αγκάλιασε τον Έλον Μασκ».

Τελικά, η επιμονή του είχε αποτέλεσμα, αφού όπως φαίνεται από φωτογραφία που ανέβασε κατάφερε να εντοπίσει τον Έλον Μασκ. Μάλιστα, τον συνάντησε σε μια σημαδιακή ημέρα, αυτή της Παγκόσμιας Ημέρας Αγκαλιάς.

https://platform.twitter.com/widgets.js

Μπορεί βέβαια να μην έχει αναρτηθεί ακόμα το βίντεο της συνάντησης, όμως ο νεαρός μοιράστηκε με το κοινό του μία φωτογραφία, η οποία – όπως ήταν αναμενόμενο – έχει ξεπεράσει τα 130.000 likes.

@fidias0

I almost Hugged Elon Musk

original sound – Fidias

https://www.tiktok.com/embed.js

To άρθρο Κύπριος TikToker έβαλε στόχο να αγκαλιάσει τον… Έλον Μασκ – Ένα χρόνο μετά, τα κατάφερε! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠαράλληλες εκλογές σε Ελλάδα και Τουρκία – Θα γίνει πιο επικίνδυνος ο Ερντογάν μέχρι τις κάλπες;
Επόμενο άρθροΠήρε οδηγίες από τον προπονητή του με κολλημένο χαρτάκι σε μπουκάλι στη διάρκεια τάιμ άουτ