Οι εργασίες της νέας γέφυρας στα διοικητικά όρια του Δήμου Πλατανιά ξεκίνησαν και η ολοκλήρωση της θα διευκολύνει σημαντικά το σύνολο των οδικών μεταφορών στην ευρύτερη περιοχή.

Ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής της νέας γέφυρας του ποταμού Κερίτη, στον Αλικιανό του Δήμου Πλατανιά.

Μετά την ολοκλήρωση, το προηγούμενο διάστημα, των απαραίτητων μελετών και εγκρίσεων, καθώς και των διαγωνιστικών διαδικασιών από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, έγινε η εγκατάσταση του εργολάβου για την κατασκευή της νέας γέφυρας στον Κερίτη, στην περιοχή του Αλικιανού.

Πραγματοποιούνται επίσης μια σειρά διερευνητικών γεωτρήσεων, για την οριστική μελέτη, ενώ ξεκίνησαν οι χωματουργικές εργασίες στην κοίτη του ποταμού για την κατασκευής της νέας γέφυρας.

Μπαίνει έτσι στην τελική ευθεία, ένα σημαντικού έργο για την ενδοχώρα του Δήμου Πλατανιά και του Νομού Χανίων γενικότερα, έπειτα από το αίτημα του Δήμου Πλατανιά για κατασκευή της νέας γέφυρας και την ικανοποίηση του αιτήματός του.

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Γιάννης Μαλανδράκης, «η κατασκευή της νέας γέφυρας γίνεται μετά από την υπογραφή τριμερούς προγραμματικής σύμβασης με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και την Περιφέρεια Κρήτης»

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕύβοια: Τρόμος για ζευγάρι – Διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι, τους έδεσαν και τους λήστεψαν
Επόμενο άρθροΑπίστευτο σερί με 5 μεγάλους νικητές ΤΖΟΚΕΡ τον Ιανουάριο – Ένας ακόμα τυχερός κέρδισε 854.137 ευρώ με 3 ευρώ