Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2023, 22:42

Ακάθεκτος συνεχίζει τη ξέφρενη πορεία του στην Euroleague o Ολυμπιακός, καθώς, μετά τη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη, επιβλήθηκε με 76-70 της Αναντολού Εφές στο ΣΕΦ, για την 23η αγωνιστική της Euroleague.

Με «άσο» στο μανίκι του τεχνικού επιτελείου τον Μιχάλη Λούντζη και τον Σάσα Βεζένκοφ να δίνει την ηρεμία στο σκορ όποτε χρειαζόταν, η πειραϊκή ομάδα πέτυχε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της στη διοργάνωση και 16η στο σύνολο κι έτσι παραμένει στην πρώτη θέση με τη Ρεάλ Μαδρίτης, της οποίας υπερτερεί στην ισοβαθμία.

Ταυτόχρονα ο Ολυμπιακός άφησε ένα βήμα πίσω την περυσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης, η οποία πασχίζει για να μπει στην οκτάδα, καθώς η ομάδα του Εργκίν Αταμάν είδε το ρεκόρ της να υποχωρεί στο 11-12.

Τα δεκάλεπτα: 22-13, 41-31, 59-52, 76-70

Οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο του Ολυμπιακού με ένα κόκκινο τριαντάφυλλο τίμησαν τη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7

Και η Μαρία Σάκκαρη πήγε στο ΣΕΦ για να παρακολουθήσει τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Αναντολού Εφές


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2023, 22:55

https://platform.twitter.com/widgets.js

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑισιόδοξος για πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. στις βουλευτικές εκλογές εμφανίστηκε από το Βόλο ο πρώην υπουργός Γιώργος Σταθάκης στην κοπή πίτας
Επόμενο άρθροΤουρκία: Φοβάται ο Ερντογάν την Ελλάδα;