Στον Αλμυρό βρέθηκε την Κυριακή ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γεώργιος Γεωργαντάς προσκεκλημένος της ΔΗΜ. ΤΟ ΝΔ Αλμυρού, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Ο κ. Γεωργαντάς στην ομιλία του αναφέρθηκε σε όλο το κυβερνητικό έργο για τον πρωτογενή τομέα, επισημαίνοντας ότι η Κυβέρνηση στήριξε και θα στηρίζει αγρότες και κτηνοτρόφους.

Πριν την εκδήλωση για την κοπή της πίτας, ο Υπουργός, συνοδευόμενος από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό, τον Υφυπουργό κ. Τριαντόπουλο, τους Βουλευτές Μαγνησίας κ.κ. Χρ. Μπουκώρο, Αθ. Λιούπη και Κων. Μαραβέγια και τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ ΝΔ Μαγνησίας κ. Ν. Αθανασάκη, επισκέφθηκε την τυροκομική μονάδα Ρούσσας στον Αλμυρού, που πρόσφατα εγκρίθηκε από το Υπουργείο η χρηματοδότησή της ύψους 7,5 εκ. ευρώ μέσα από το πρόγραμμα «Καινοτομία και Πράσινη Μετάβαση στη Μεταποίηση Αγροτικών Προϊόντων» για τον εκσυγχρονισμό της.

    

Ο κ. Γεωργαντάς ξεναγήθηκε στους χώρους της μονάδας, ενημερώθηκε για τον κύκλο εργασιών και συζήτησε για τα σχέδια της Κυβέρνησης αναφορικά με τον δευτερογενή και τριτογενή αγροτικό τομέα.

   

Προηγούμενο άρθροΗ Τζέιμι Λι Κέρτις βοήθησε την Τζένιφερ Γκρέι με τον ρόλο στη νέα της ταινία
Επόμενο άρθροΠαγετός: Πώς θα προστατέψετε εσπεριδοειδή και ελιές