Μεγάλα προβλήματα έχει προκαλέσει ο χιονιάς στη Μαγνησία και… στα σχολεία.

Το ύψος του χιονιού έχει ξεπεράσει τα 10 εκατοστά ακόμα και στην παραλία, ενώ από την πολύ έντονη χιονόπτωση το χιόνι έχει ξεπεράσει τα 30 εκατοστά σε συνοικίες πάνω από τον Περιφερειακό, ο οποίος αποχιονίζεται συνεχώς αλλά σε ορισμένα σημεία όπως στο τούνελ της Γορίτσας χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες.

Το πρωί δεν υπήρχαν αστικές συγκοινωνίες, αλλά με την πάροδο της ώρας κινούνται αραιά αστικά λεωφορεία μόνο στις κεντρικές αρτηρίες του Βόλου, ενώ δεν εκτελούνται τα δρομολόγια προς τα βόρεια προάστια και προς Αγριά και Λεχώνια.

Τα σχολεία όλων των βαθμίδων τόσο μέσα στον Βόλο, όσο και περιφερειακά, όπως και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, δεν θα λειτουργήσουν σήμερα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Κλειστά είναι σήμερα και τα σχολεία στους δήμους Ζαγοράς-Μουρεσίου και Νοτίου Πηλίου με απόφαση των δημάρχων.

Όλα τα σχολεία είναι κλειστά στο Βόλο, αλλά και στους Δήμους Ζαγοράς-Μουρεσίου και Νοτίου Πηλίου ,όπως και όλες οι σχολές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Κλειστοί είναι και παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί σε όλο τον Βόλο και την περιφέρεια της Μαγνησίας.

Προηγούμενο άρθροΙωάννα Παλιοσπύρου: Συστήνει το γιατρό της στο Instagram
Επόμενο άρθροΣτην εξιχνίαση δύο υποθέσεων κλοπών προχώρησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου