Στους φονικούς σεισμούς που χτύπησαν την Τουρκία και την Συρία και στην ανείπωτη τραγωδία που βιώνουν οι δύο λαοί, αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, σε ανάρτησή του στο Facebook.

Ο κ. Ανδρουλάκης είχε επικοινωνία με τις αρμόδιες διπλωματικές αρχές, στις οποίες εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια για τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ανακοινώνει ότι από αύριο, Τετάρτη, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην Χαριλάου Τρικούπη 50, το ΠΑΣΟΚ θα αρχίσει να συγκεντρώνει ιατροφαρμακευτικό υλικό και τρόφιμα μακράς διάρκειας για τους σεισμόπληκτους.

Η ανάρτηση Ανδρουλάκη

Η τραγωδία που εξελίσσεται στην Τουρκία και τη Συρία μετά το χτύπημα του Εγκέλαδου, έχει συγκλονίσει όλη την ανθρωπότητα.

Έχει ενεργοποιηθεί ο ευρωπαϊκός μηχανισμός πολιτικής προστασίας και ήδη επιχειρεί εκεί η ελληνική ΕΜΑΚ δίνοντας μάχη με τον χρόνο κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Σε επικοινωνία που είχα με τις αρμόδιες διπλωματικές αρχές, εξέφρασα τα θερμά μου συλλυπητήρια για τους ανθρώπους, που έχασαν τη ζωή τους.

Έχουμε χρέος να δείξουμε αμέριστη συμπαράσταση και έμπρακτη αλληλεγγύη στους γειτονικούς λαούς.

Από αύριο στα κεντρικά γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη ξεκινάμε να συγκεντρώνουμε ιατροφαρμακευτικό υλικό και τρόφιμα μακράς διάρκειας για τους σεισμόπληκτους.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΔιπλωματία των σεισμών: Άνοιξαν ξανά οι γραμμές μεταξύ Αθήνας και Άγκυρας
Επόμενο άρθροΠέρασε από το Ανόβερο και… βλέπει Βελιγράδι η Βουλιαγμένη