Διεύρυνε το σύνθημα του Αντρέα «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» και… έγινε ακροδεξιός. Τάδε έφη προς απάντηση της «αποκήρυξής» του από την οικογένειά του ο Βασίλης Τσιάρτας.

Με προεκλογική ομιλία -που διακρίνεται για την τρικυμία ιδεών, τις αντιφάσεις, τα λογικά άλματα και το «θέλει ο φασίστας να κρυφτεί»- απαντά ο Βασίλης Τσιάρτας στην δήλωση της μητέρας και της αδερφής του, μέσω της οποίας διαχωρίζουν πλήρως τη θέση τους και τα πιστεύω τους από τα δικά του.

Ο Βασίλης Τσιάρτας ξεκινά με αναφορά στον πατέρα του που ψήφιζε Παπανδρέου και χειροκροτούσε το πολιτικό σύνθημα η «Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες», μας πληροφορεί ότι πατώντας στις πεποιθήσεις του πατέρα του το «διευρύνει» και… καταλήγει άκρα δεξιά.

Εξηγώντας την τρελή αυτή κούρσα του μυαλού του πιάνει στο στόμα του και τον Ισοκράτη -άλλωστε ακούγοντας κανείς τον Τσιάρτα καταλαβαίνει αμέσως ότι πρόκειται για ένα βαθύ γνώστη της αρχαίας ελληνικής γραμματείας. Εξηγεί λοιπόν: «Εγώ το διευρύνω: ανήκει και σε όσους ήρθαν ή θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα για να υιοθετήσουν τον Ελληνικό και τον Ευρωπαϊκό πολιτισμό, να ζήσουν ως Έλληνες και να μεγαλώσουν τα παιδιά τους με Ελληνική Παιδεία.»

Η ανεκδιήγητη απάντηση

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΤεντόγλου και Καραλής στο Indoor Tour του Τορούν
Επόμενο άρθροΚακοκαιρία Μπάρμπαρα: Δείτε ποια σχολεία του νομού Αττικής θα παραμείνουν κλειστά την Τετάρτη