Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2023, 17:25

Προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιλάμβανε το σημερινό (Πέμπτη 9/2) πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Άρη, που συνέχισαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό (Κυριακή 12/2, 20:00 – «Κλεάνθης Βικελίδης»), στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Απόστολος Τερζής είναι στην ευχάριστη θέση, σε αυτό το… έκτο ντεμπούτο του ως υπηρεσιακός τεχνικός, να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, με μοναδική εξαίρεση τον Σεϊκ Ντουκουρέ. Ο Σενεγαλέζος μέσος, που υπέστη θλάση α’ βαθμού στο ματς με αντίπαλο τον Ιωνικό το περασμένο Σάββατο, ακολούθησε και πάλι πρόγραμμα θεραπείας.

Την, Παρασκευή, η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Εν τω μεταξύ, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Άρης, ο Σπύρος Γόγολος εντάχθηκε στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας Κ19. Ο 44χρονος πρώην κεντρικός αμυντικός είχε φορέσει για μια τετραετία (2004-2008) τη φανέλα του Άρη, έχοντας αγωνιστεί μεταξύ άλλων και σε Κέρκυρα, Καλλιθέα, Πανιώνιο, ΠΑΣ Γιάννινα, Ερμή Αραδίππου, Αγροτικό Αστέρα, Αναγέννηση Δερύνειας, Ολυμπιακό Βόλου και Λαμία.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2023, 17:27

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠροτάσεις Τσίπρα στο PES για την τριπλή κρίση ακρίβειας, ενέργειας και κλίματος
Επόμενο άρθροΕκδήλωση της Ακαδημίας Αθηνών για την Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας