Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2023, 14:48

Λήξαν θεωρείται το θέμα που προέκυψε το βράδυ της Πέμπτης με την χειροδικία του Αβραάμ Παπαδόπουλου στον Γιώργο Κοσμά, στο περιθώριο του ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Όπως αναφέρει το sdna.gr o παράγοντας των Πειραιωτών χτύπησε τον αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΑΕΚ, στην διάρκεια της έντασης ανάμεσα στους δύο πάγκους, μετά την φάση που η Ένωση έβγαινε σε αντεπίθεση για γκολ (εν τέλει ο Ρέαμπτσιουκ ανέτρεψε τον Πινέδα, με τον Νταμπάνοβιτς να γυρνά πίσω τη φάση).

Αμέσως μετά τη λήξη του ματς, σύμφωνα με πληροφορίες δόθηκαν εξηγήσεις προς την πλευρά της ΑΕΚ και το θέμα έληξε εκεί. Έτσι κι αλλιώς, παρά τον θόρυβο που είχε υπάρξει τις προηγούμενες ήμερες, ήταν ένα από τα πλέον ήσυχα ντέρμπι, κυρίως σε ό,τι αφορά τις επαφές των δύο ομάδων κι από τον Ολυμπιακό δεν υπήρξε κάποιο παράπονο για τη φιλοξενία της ΑΕΚ,

Εξηγήσεις δόθηκαν στην ΑΕΚ και σε σχέση με την φραστική επίθεση του Ανιγκό στον Κάρλος Ρόα. ‘Ετσι, το θέμα έμεινε πίσω και στην Ένωση επικεντρώθηκαν μόνο στους πανηγυρισμούς για την ιστορική νίκη, που επιβεβαίωσε την εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του Αλμέιδα την τρέχουσα σεζόν.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2023, 14:57

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΗ Έλλη Κόκκινου έκανε φάρσα στη Τζένη Μπότση πως «ερωτεύτηκε και φεύγει για Νέα Υόρκη»
Επόμενο άρθροΣτη Νέα Δημοκρατία η διεθνολόγος Ελευθερία Φτακλάκη