Σε σκηνοθεσία του Colin Hanks και παραγωγή του Ryan Reynolds έρχεται σύντομα ένα ντοκιμαντέρ για τον αείμνηστο κωμικό Τζον Κάντι.

Η Prime Video της Amazon είναι σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του ντοκιμαντέρ που σκηνοθετεί ο Κόλιν Χανκς, γιος του Τομ Χανκς και του οποίου έχουν αναλάβει την παραγωγή ο Ryan Reynolds και ο Τζορτζ Ντιούι μέσω της εταιρείας παραγωγής Maximum Effort.

Το ντοκιμαντέρ θα εξερευνά τη ζωή και την κληρονομιά του εμβληματικού κωμικού Τζον Κάντι, ο οποίος πέθανε από καρδιακή προσβολή το 1994, σε ηλικία 43 ετών.

Όπως επισημαίνει το Variety, όσοι συμμετέχουν στο πρότζεκτ αναφέρουν ότι θα εμβαθύνει στην προσωπική ζωή που ο Τζον Κάντι κρατούσε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Με την πλήρη υποστήριξη της χήρας του, Ρόουζ Κάντι και των δύο παιδιών τους, Τζεν και Κρις, ο Colin Hanks θα χρησιμοποιήσει βίντεο που δεν έχει προβληθεί ξανά, αρχεία και συνεντεύξεις με την οικογένεια για να αναδείξει τον άνθρωπο πίσω από τον αστέρα του κινηματογράφου.

Ο Κάντι έγινε ένας από τους πιο περιζήτητους αστέρες κωμωδιών της δεκαετίας του 1980 και των αρχών του 1990 συμμετέχοντας σε ταινίες όπως “The Great Outdoors”, “Planes, Trains and Automobiles”, “Uncle Buck” και “Cool Runnings”.

Οι Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον συμπρωταγωνίστησαν με τον Τζον Κάντι στην κλασική κωμωδία του 1985 «Volunteers», όταν ο Κόλιν Χανκς ήταν οκτώ ετών.

To άρθρο Colin Hanks και Ryan Reynolds ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ντοκιμαντέρ για τον Τζον Κάντι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣοκ για τον ξαφνικό θάνατο 43χρονης μητέρας τριών παιδιών
Επόμενο άρθροΤσέφεριν: «Δεν μείναμε όρθιοι, κάναμε άλμα»