Ένα ακραίο περιστατικό βίας ανηλίκων σημειώθηκε στη Λαμία, με πρωταγωνιστές δύο μαθητές μιας τάξης και θύμα έναν συμμαθητή τους.

Όπως αναφέρει το lamianow.gr, οι δύο μαθητές παραλίγο να προκαλέσουν σημαντικό πρόβλημα υγείας σε έναν συμμαθητή τους, καθώς του έριξαν ποντικοφάρμακο στο νερό που θα έπινε.

Ευτυχώς, ο μικρός μαθητής αντιλήφθηκε ότι κάτι ύποπτο υπήρχε στο νερό, το οποίο όπως είπε ήταν πικρό και το έφτυσε.

Πως έγινε γνωστό το συμβάν

Όλα αποκαλύφθηκαν όταν ένας άλλος συμμαθητής των παιδιών εξομολογήθηκε στη μητέρα του, όταν επέστρεψε στο σπίτι, το περιστατικό.

Όπως είπε, έριξαν ποντικοφάρμακο στο νερό του συμμαθητή τους, με τη μητέρα του ανήλικου μαθητή να ειδοποιεί αμέσως τους γονείς του παιδιού που έπεσε θύμα της επίθεσης.

Οι γονείς του άτυχου παιδιού κινητοποιήθηκαν άμεσα και μετέφεραν το παιδί τους στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε μάλιστα για τρεις ημέρες.

«Θέλαμε να του κάνουμε κακό»

Όταν ρωτήθηκαν οι δράστες της περίεργης αυτής επίθεσης για τους σκοπούς τους, υποστήριξαν ότι ήθελαν να κάνουν κακό στο συμμαθητή τους.

«Θέλαμε να του κάνουμε κακό», φέρεται να είπαν, με τους υπεύθυνους του σχολείου να σημειώνουν πως ευτυχώς η ποσότητα του δηλητηρίου που έφτασε στον οργανισμό του μαθητή ήταν μικρή και γλίτωσε τα χειρότερα.

«Ακολουθήσαμε όλα τα προβλεπόμενα. Ενημερώσαμε όπως έπρεπε. Τα παιδιά και οι γονείς ήδη παρακολουθούνται από ψυχολόγο», δήλωσε μεταξύ άλλων στο κεντρικό δελτίο του LamiaPolis ο προϊστάμενος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Ευθύμιος Γκούμας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η τύχη ήταν με το μέρος του μικρού μαθητή, ωστόσο θα πρέπει να εξακριβωθεί το πώς έφτασαν στα χέρια των παιδιών τέτοιες ουσίες, αλλά και ποια ήταν τα γεγονότα που τους οδήγησαν σε αυτή την πράξη.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο«Καθάρισε» ο Ζιρού για τη Μίλαν, 1-0 την Τορίνο
Επόμενο άρθροΤο πανόραμα της Ευρωλίγκας