O ΝΠΣ Βόλος θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο, την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, στις 4 το απόγευμα, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Στην αποστολή του Βόλου βρίσκεται το νέο μεταγραφικό απόκτημα ο Έργκους Κάτσε, ενώ ο Κώστας Μπράτσος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μπαριέντος και τον Οζέγκοβιτς, δυο πολύ σημαντικές απουσίες.

Αναλυτικά η αποστολή του Βόλου αποτελείται από τους: Κλέ’ι’μαν, Κότνικ, Αλχο, Τάχατο, Σιέλη, Εσκοβάλ, Ασλανίδη, Πίρινεν, Λούνα, Σι, Μεταξά, Τσοκάνη, Κάτσε, Καρτάλη, Ντέλετιτς, Μεσκίδα, Πιρές, Τσιρίνο, Γκάγκι, Κούτσια.

Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για τις δυο ομάδες, που διεκδικούν μια θέση στα play offs του πρωταθλήματος, όπου θα συμμετέχουν οι 6 πρώτες ομάδες, καθώς απομένουν 5 αγωνιστικές για την τελική κατάταξη.

Ο Βόλος βρίσκεται στην 5η θέση με 32 βαθμούς, ακολουθεί ο Αρης στην 6η θέση με 31 βαθμούς κι ο Ατρόμητος 7ος με 25 βαθμούς κι έναν αγώνα λιγότερο, αυτόν με την ΑΕΚ που δεν έγινε, λόγω……..κοντύτερου από το κανονικό, τέρματος, στο Περιστέρι. Η τύχη αυτού του αγώνα θα κριθεί την προσεχή Δευτέρα.

Προηγούμενο άρθροΝίκαια: Συναγερμός για διαρροή πετρελαίου από λέβητα πολυκατοικίας
Επόμενο άρθροΣτο «σφυρί» των πλειστηριασμών η πολιτική συναίνεση – Μαίνεται ο πόλεμος μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ