Ο Χιου Τζάκμαν προετοιμάζεται για την επιστροφή του στο ρόλο του Wolverine για τις ανάγκες του Deadpool 3 και χύνει μπόλικο ιδρώτα στο γυμναστήριο. Στην τελευταία φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram, μοιάζει με… τέρας και δείχνει πανέτοιμος για την έναρξη των γυρισμάτων.

Τα γυρίσματα του Deadpool 3 αναμένονται να ξεκινήσουν την άνοιξη και ο Χιου Τζάκμαν έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο στη φυσική του κατάσταση, αφού ο ρόλος του Wolverine έχει υψηλές σωματικές απαιτήσεις. Γι’ αυτό και ανέβασε φωτογραφία στο Instagram μαζί με την personal trainer του, με το σώμα του να φαίνεται εντυπωσιακό.

Μάλιστα, δεν έχασε την ευκαιρία να πικάρει ξανά τον Ράιαν Ρέινολντς, γράφοντας στη λεζάντα: «Είναι μόλις 46 χρονών. Και εγώ είμαι μεγαλύτερος. Αλλά δεν είναι θέμα ανταγωνισμού». Ούτως ή άλλως, ο Deadpool και ο Wolverine αναμένονται να είναι… σαν τον σκύλο με τη γάτα στην επερχόμενη ταινία.

Η φωτογραφία του Χιου Τζάκμαν:

Η απάντηση του Ράιαν Ρέινολτς:

Βέβαια, ο Ράιαν Ρέινολντς δεν θα μπορούσε να αφήσει ούτε αυτό να «πέσει κάτω», αφού έβαλε σε story στο Instagram την ανάρτηση του Χιου Τζάκμαν και έγραψε «οκ, εγώ απλά πίνω γάλα» για τη φυσική του κατάσταση.

Υπενθυμίζεται ότι τη σκηνοθεσία του Deadpool 3 ανέλαβε ο Shawn Levy των Free Guy, The Adam Project και Stranger Things, ενώ στο σενάριο επιστρέφουν οι Rhett Reese και Paul Wernick από τις πρώτες δύο ταινίες. To Deadpool 3 αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 8 Νοεμβρίου του 2024.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

https://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΝίκος Ανδρουλάκης: Δεύτερη ευκαιρία αξιοπρέπειας στους αδύναμους δανειολήπτες με αντικειμενικά κριτήρια
Επόμενο άρθροΗ Αταλάντα τη νίκη, 2-0 τη Λάτσιο