Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Ο Ερμής κινείται στον τομέα της καριέρας και της φήμης σου και θα παραμείνει σε αυτήν την περιοχή του χάρτη σου έως τις 2/3. Η επόμενη περίοδος είναι ιδανική για επικοινωνία με μεγαλύτερο αντίκτυπο και σκέψη μακροπρόθεσμων στρατηγικών που θα σε φέρουν πιο κοντά στους στόχους σου.

Οι σκέψεις και οι συζητήσεις περιστρέφονται πιο συχνά γύρω από τις ευθύνες σου κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Εφαρμόζεις τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απέκτησες το προηγούμενο διάστημα και είσαι σε θέση να μιλήσεις, να ηγηθείς και να συμβουλέψεις περισσότερο από το συνηθισμένο.

Δίδυμοι: Ο Ερμής κινείται σε αρμονία με το ζώδιο σου για τη διέλευση του από τον ηλιακό 9ο οίκο σου μέχρι τις 2/3. Είναι ιδιαίτερα αναζωογονητικό, επειδή ο πλανητικός σου κυβερνήτης σε επηρεάζει περισσότερο από όλους τους άλλους.

Έχεις χρόνο να εκφραστείς και να μεταδώσεις τις ιδέες σου εύκολα κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Απολαμβάνεις τη θετικότητα στις προοπτικές, τις σκέψεις και τις συζητήσεις σου. Επειδή έχεις βαρεθεί τις παλιές ρουτίνες, υιοθετείς νέους τρόπους αντιμετώπισης των προβλημάτων.

Καρκίνος: Ο Ερμής ξεκινά τη διέλευση του στον ηλιακό 8ο οίκο σου κι αυτό είναι ένα ιδανικό διάστημα για βαθύτερη σκέψη, μελέτη και συζήτηση. Αυτός ο κύκλος, που διαρκεί μέχρι τις 2/3, σου προκαλεί την επιθυμία και σε ιντριγκάρει για τα μυστήρια της ζωής.

Είναι μια καλή στιγμή για στρατηγική, σχεδιασμό, αλλά και για ενδοσκόπηση. Ωστόσο μπορεί να μην είναι ιδανική περίοδος για άμεσες επικοινωνίες και μετακινήσεις. Παρόλα αυτά φέρνεις περισσότερη λογική και αντικειμενικότητα σε ευαίσθητα θέματα και ενδιαφέρεσαι ιδιαίτερα για το νόημα και το πλαίσιο.

Λέων: Ο Ερμής αρχίζει τη διέλευση του στο αντίθετο ζώδιο σου όπου και θα παραμείνει έως τις 2/3. Η πνευματική συντροφικότητα είναι ένα θέμα που θα σε απασχολήσει στον κύκλο που ακολουθεί. Αναζητάς ή γοητεύεσαι από άτομα που ιντριγκάρουν το μυαλό σου. Η συμβολή ενός συνεργάτη ή ενός φίλου αναζωογονεί τη σκέψη σου και φέρνει νέες ιδέες.

Οι συζητήσεις μπορεί να είναι συναρπαστικές και οι ιδέες που δημιουργούνται μέσω αυτών είναι ωφέλιμες. Μπορεί να υπάρξουν στιγμές που θα σε ενοχλήσουν οι συμβουλές από άλλους, γιατί σου φαίνονται σαν παρέμβαση. Ωστόσο επωφελείσαι από τα σχόλια που λαμβάνεις και μπορεί να διαπιστώσεις ότι οι άλλοι έχουν κάτι σημαντικό να πούνε ή να σε βοηθήσουν να σκεφτείς με ιδιαίτερα ουσιαστικούς τρόπους.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚολωνός: Αυτός είναι ο 33χρονος που σκότωνε γάτες
Επόμενο άρθροΦράχτης στον Έβρο και χωρίς ευρωπαϊκά κονδύλια