Στη συναυλία θα εμφανιστούν Σωκράτης Μάλαμας, η Μάρθα Φριντζήλα, ο Δημήτρης Μυστακίδης, η Σεμέλη Παπαβασιλείου, ο Δημήτρης Μητσοτάκης και η Αγία Φανφάρα

Αποφασισμένοι να μην κάνουν πίσω αν δεν δικαιωθούν δηλώνουν και δεν αποσυρθεί το προεδρικό διάταγμα δηλώνουν οι καλλιτέχνες και σπουδαστές δραματικών σχολών από όλη την Ελλάδα.

Μετά τη συναυλία που διοργανώθηκε, χθες Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου έξω από το κτίριο του Εθνικού Θεάτρου στην οδό Κολοκοτρώνη στην οποία συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 3000 άτομα, σήμερα Σάββατο πραγματοποιείται ακόμα μια συναυλία, αυτή τη φορά έξω από το Rex, στην οδό Πανεπιστήμιου.

Το in βρίσκεται έξω από το Rex και σας μεταφέρει όλα όσα συμβαίνουν.

Στη συναυλία θα εμφανιστούν Σωκράτης Μάλαμας, η Μάρθα Φριντζήλα, ο Δημήτρης Μυστακίδης, η Σεμέλη Παπαβασιλείου, ο Δημήτρης Μητσοτάκης και η Αγία Φανφάρα.

Κλειστή παραμένει η οδός Πανεπιστημίου.

Εικόνες από τη συναυλία αλληλεγγύης στο Rex

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι καλλιτεχνικές σχολές του Εθνικού Θεάτρου, του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος (Κ.Θ.Β.Ε.), του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Πάτρας (ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας), και της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης (Κ.Σ.Ο.Τ) βρίσκονται υπό κατάληψη, ενώ παράλληλα πραγματοποιείται αποχή των σπουδαστών/τριών/ων των δραματικών σχολών: Ωδείο Αθηνών, Αρχή, Πράξη 7, Θέατρο τέχνης, Αγία Βαρβάρα, Δήλος, Τεχνών 100, Πειραϊκός Σύνδεσμος, Θεοδοσιάδη.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣΥΡΙΖΑ: «Ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης αποκαλύπτει τα χυδαία ψέματα του εκπροσώπου του και του κ. Σταϊκούρα»
Επόμενο άρθροΟργή για την ερμηνεία του Unholy στα βραβεία Grammy – «Έδειχνε εικόνες λατρείας του σατανά»