Ενα γκολ στα………χασομέρια, έστειλε την ομάδα του Βόλου, σχεδόν σίγουρα στα play offs του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της σούπερ λιγκ.

Το παιχνίδι, που ήταν πολύ κρίσιμο και για τις δυο ομάδες, έγινε το απόγευμα της Κυριακής στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής της σούπερ λιγκ, ενώ απομένουν 4 αγωνιστικές μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Να θυμηθούμε ότι, ο Βόλος είχε νικήσει τον Ατρόμητο και στον πρώτο γύρο στο Περιστέρι με 2-0 κι έτσι υπερτερεί της Αθηνα’ι’κής ομάδας και σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ, με μια μόνο μεγάλη ευκαιρία των Βολιωτών να προηγηθούν στο 19′ με τον Πιρές να μη μπορεί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Ατρομήτου από πολύ κοντά.

Στην πρώτη του τελική προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 56′, ο Βόλος άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ του Λούνα, πολλά μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή του τερματοφύλακα Γιαννιώτη.

Στο 77΄ ο Βολιώτης επιθετικός του Ατρομήτου, Τζοβάρας, που είχε μπει ως αλλαγή στο 67′, εκμεταλλεύτηκε απόκρουση του τερματοφύλακα Κλέ’ι’μαν σε κεφαλιά του Κιάρτανσον κι από κοντά ισοφάρισε.

Κι ενώ στη συνέχεια ο Ατρόμητος έχασε δυο πολύ σημαντικές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, ήρθε το δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων στο οποίο ο Γκάγκι με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, πέτυχε το τελικό 2-1 για τον Βόλο.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό, ο Βόλος παρέμεινε στην 5η θέση της βαθμολογίας με 35 βαθμούς, 10 περισσότερους από τον 7ο Ατρόμητο και 11 από τον 8ο Παναιτωλικό, οι οποίοι έχουν από έναν αγώνα λιγότερο.

Οι συνθέσεις:

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Σι, Γκάτζι, Λούνα (67΄ Τσοκάνης), Πιρές (80΄ Καρτάλης), Τσιρίνος, Ντέλετιτς (89΄ Πίρινεν), Κούτσιας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Στρούγγης, Χατζησαΐας, Κεσχρίντα, Έντερ, Φριντζόνσον (67΄Οικονομίδης), Κούεν (58΄ Καμαρά), Ρομπάιγ, Ροτάριου (67΄ Τζοβάρας), Τζαβίδας (67΄Κιάρτανσον)

Προηγούμενο άρθροΧρυσό μετάλλιο ο Ιωάννης Κωστελίδης στη Νάπολη
Επόμενο άρθροΣάμος: Σβήστηκε η φωτιά στο δεξαμενόπλοιο – Δεν υπάρχουν τραυματίες