Συγκλονιστική είναι η ανάρτηση στο facebook της κυρίας Ιωάννας Αθανασιάδου από την Κοζάνη, τόπο καταγωγής της άτυχης Μαρίας, που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή:

”Είναι πολύ περίεργο πόσο γρήγορα μπορεί να γίνει η εναλλαγή συναισθημάτων ενός ανθρώπου ….κάποιες φορές μας επισκέπτεται η χαρά και νιώθουμε ευτυχισμένοι αλλά και άτρωτοι ….άλλες πάλι μια στεναχώρια αλλά θυμίζουμε στον εαυτό μας ότι είναι κάτι παροδικό και θα περάσει ..δυστυχώς όμως πολλές φορές αυτή η λύπη διαρκεί …και διαρκεί για πολύ ….ίσως και για πάντα και σε γεμίζει πόνο… θλίψη …στεναχώρια ….όταν ένα άτομο πολύ οικείο μπαίνει στη γραμμή από την οποία κανείς δεν γλιτώνει ….και ξεκινάει ένα ταξίδι χωρίς αποσκευές ….χωρίς επιστροφή …..χωρίς ούτε καν ο ίδιος να το θέλει ….ΔΥΣΤΥΧΩΣ .Δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς …..ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει …..ένας ακόμη άγγελος προστέθηκε στον ουρανό !!!!ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ”.

Η κυρία Αθανασιάδου συνοδεύει τη συλλυπητήρια ανάρτησή της με μια εικόνα που…..τα λέει και δείχνει τη μεγάλη φυγή από την οποία κανένας μας δεν ξεφεύγει αλλά, είναι πολύ άδικο να φεύγουν παιδιά μέσα στη χαρά της νιότης.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, εξωτερικοί χώροι και κείμενο

Συλλυπητήρια για το θάνατο της Μαρίας ανακοίνωσε και ο Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου, με τον οποίο αγωνίστηκε η 19χρονη στο παρελθόν.

”Η οικογένεια του Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ. εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια της Μαρίας Μητράκα,που έφυγε στο άνθος της ηλικίας της, μόλις 19 χρόνων, από την επάρατο.
Η Μαρία είχε περάσει από τις Ακαδημίες στίβου του Συλλόγου μας, στο παρελθόν.
Καλό σου ταξίδι καρδούλα μας. Καλή Ανάπαυση”!!!!!
Η κηδεία της Μαρίας Μητράκα, έγινε μέσα σε κλίμα μεγάλης οδύνης, το πρωί της Κυριακής, από τον Ιερό Ναό της Αγίας Αικατερίνης στο Βόλο.

 

 

Προηγούμενο άρθροLive οι κοινές δηλώσεις Δένδια και Τσαβούσογλου από την Αντιόχεια
Επόμενο άρθροΑλλαγή ώρας: Γυρίζουμε και φέτος τα ρολόγια μας – Η ημερομηνία