Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2023, 22:10

Με τέσσερα σπουδαία ματς ολοκληρώνεται η 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. ΑΕΚ και Ολυμπιακός, λίγες ημέρες έπειτα από τη μεταξύ τους αναμέτρηση για το Κύπελλο, έχουν εντός έδρας υποχρεώσεις. Ο «Δικέφαλος» του Ματίας Αλμέιδα, έπειτα από το θριαμβευτικό 3-0 επί των Πειραιωτών και τη… μισή πρόκριση στον τελικό, περιμένει στη Νέα Φιλαδέλφεια (Δευτέρα 13/2, 18:30) τον προτελευταίο Λεβαδειακό. Από την πλευρά τους, οι «ερυθρόλευκοι» του Μίτσελ θα προσπαθήσουν να ανακάμψουν, καθώς φιλοξενούν στον Πειραιά (13/2, 21:00) τον Παναιτωλικό, που διατηρεί ελπίδες συμμετοχής στα Play Off.

Ανάλογες βλέψεις έχει και ο Αστέρας Τρίπολης, που υποδέχεται στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» (13/2, 18:30) τον ΠΑΟΚ. Οι Αρκάδες αποδεικνύονται μετρ των ισοπαλιών ενώ δεν έχουν ηττηθεί από Ολυμπιακό (0-0), ΑΕΚ (1-1) και Παναθηναϊκό (1-0) εντός έδρας. Οι «ασπρόμαυροι», ξεκούραστοι έπειτα από την αναβολή του αγώνα με τη Λαμία για το Κύπελλο, θέλουν τη νίκη ώστε να παραμείνουν ζωντανοί στη μάχη του τίτλου.

Την Κυριακή ο Παναθηναϊκός πήρε σπουδαία νίκη με ανατροπή απέναντι στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» επικρατώντας με 2-1. Με 2-1 νίκησε και ο Βόλος τον Ατρόμητο σε ένα παιχνίδι που προηγήθηκε δύο φορές.  

Στους «Ζωσιμάδες» ΠΑΣ Γιάννινα και Ιωνικός έμειναν στο 0-0. Στόχους για βαθμούς που θα οδηγήσουν στην παραμονή έχουν Λαμία και ΟΦΗ που κοντράρονται στο «Αθανάσιος Διάκος» (13/2, 17:00). Η ομάδα της Φθιώτιδας έπεσε στην τελευταία θέση, με αποτέλεσμα να… τρίζει η καρέκλα του Σάββα Παντελίδη, ενώ το σύνολο του Βάλντας Νταμπράουσκας πραγματοποιεί εξαιρετικό δεύτερο γύρο και «βλέπει» εξάδα.

Η 22η αγωνιστική:

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου

ΠΑΣ Γιάννινα – Ιωνικός 0-0

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου

Βόλος ΝΠΣ – Ατρόμητος 2-1

Άρης – Παναθηναϊκός 1-2

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου

17:00 «Αθανάσιος Διάκος», Λαμία – ΟΦΗ (Cosmote Sport 3)

18:00 «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ (Novasports Prime)

18:30 OPAP Arena, ΑΕΚ – Λεβαδειακός (Cosmote Sport 2)

21:00 Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», Ολυμπιακός – Παναιτωλικός (Cosmote Sport 1)

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠέθανε αιωνόβια Βολιώτισσα
Επόμενο άρθροΠΑΣΟΚ: Τον Νίκο Χριστοδουλίδη συνεχάρη ο Νίκος Ανδρουλάκης